Mikä on paras kanareseptisi?
Kommentit (18)
Viimeksi tein broilerin koipireisistä rendangia. Oli kyllä todella hyvää.
Jenkeissähän kun tuleee se amerikan jalkapallon huipennus niiin siellähän myydän ihan käsittämättömiä määriä silloin sitä kanaa.
Vierailija kirjoitti:
Jenkeissähän kun tuleee se amerikan jalkapallon huipennus niiin siellähän myydän ihan käsittämättömiä määriä silloin sitä kanaa.
Ja tämä viesti kuuluu tähän ketjuun, koska...?
Meillä oli eilen koipireisiä riisipedillä, sekaan porkkanaa, sipulia, fondia ja nestettä +mausteet. Helppo yhden astian ruoka. :)
Igorin kana, Lyonin kana, Kievin kana. Paneroin maissihiutaleilla.
Kanaviillokkia grillibroilerista. Nopeaa.
Liekkisiipiä uuniin ja sitten käsin niitä koluan naama rasvassa ja onnellisena. Toinen on kanaviillokki.
Vierailija kirjoitti:
Isketään baarista kanamainen, hölmö nainen ja työnnetään sille jatkoilla porkkana perseeseen! :)
M25 :)
Onpas M25:n juttujen taso laskenut kuin lehmänhäntä. Vai onko teitä kaksi?
Kokonaisen broilerin nahan alle tungetaan maustevoi, jossa on timjamia, pekonia, sitruunan kuori raasteena, suolaa, pippuria. Sitruuna reikiä kylkiin tökittynä tungetaan linnun sisään, paistetaan uunissa. Asteita en muista, tarkempi resepti löytyy Jamie Oliverin uunibroilerina. Samassa uunipannullisessa kypsyvät uunijuurekset.
Kastike, jossa maustamattomat suikaleet paistetaan voissa. Suurustetaan vehnäjauholla. Paljon valkosipulia, currya, paprikasta kaunis väri. Suolaa sopivasti. Reilun 30min haudutus. Joskus laitan lorauksen kuohukermaa. Riisiä, pastaa tai perunaa lisäkkeeksi.
Oi-oi! Kerran kävin kylässä ja sain aivan ihanaa kanapataa. En ikävä kyllä ole sen jälkeen ollut tekemisissä illan emännän kanssa, eikä silloin tullut kysyttyä reseptiä. Silmäilen aina kanareseptejä sillä silmällä, josko jokin muistuttaisi saamaani ihanaa pataa.
Siinä oli kokonaisia koipiteisiä ja muistaakseni jotain hedelmää. Liemi oli kirkas. Laittakaa vain kanaresepttejänne, vaihtelu virkistää!
En ole vielä kokeillut, mutta hyvältä kuulostaa Nigella Lawsonin 40 kynnen valkosipulikana. Oiva koronaruoka, kun ei tarvii mennä töihin haisemaan :)
Otetaan kanan hunajamarinoitu fileepihvi. Kääritään rullalle niin että sisälle jää puolikas chilipalko ja iso emmental-pala. Tämä kokonaisuus kääritään pekoniin. rullat uunivuokaan ja pihvien marinadi päälle. Purkki kolmen juuston kermaa ja toinen vielä kuohukermaa. Uuniin kunnes pekoni näyttää rapealta. Pitkä tumma riisi, ja makea raikas jäävuorisalaatti.
Vierailija kirjoitti:
Kokonaisen broilerin nahan alle tungetaan maustevoi, jossa on timjamia, pekonia, sitruunan kuori raasteena, suolaa, pippuria. Sitruuna reikiä kylkiin tökittynä tungetaan linnun sisään, paistetaan uunissa. Asteita en muista, tarkempi resepti löytyy Jamie Oliverin uunibroilerina. Samassa uunipannullisessa kypsyvät uunijuurekset.
Valkosipuli unohtui!
Teflon pannulle margariiniä ja hunajamarinoitua kanaa. Murustetaan lihaliemi kuutio ja purkki sipulin makuista kaurakermaa. Kansi päälle ja levy ykköselle. Tunnin kulttua on valmista ja valmis riisiä kannattaa olla myös.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Isketään baarista kanamainen, hölmö nainen ja työnnetään sille jatkoilla porkkana perseeseen! :)
M25 :)
Onpas M25:n juttujen taso laskenut kuin lehmänhäntä. Vai onko teitä kaksi?
Jokaisen kiltin miehen takana on hirviö. Sen lisäksi, että muut huipelot ovat kateellisia kaikille, joilla on "menestyvä" nimimerkki ja esiintyvät heinä.
400 g maustamattomia suikaleita, purkki smetanaa, purkki creme de fraisia, 1 rkl sitruunapippuria, ripaus suolaa. Sekoita kaikki, vuoka uuniin 180 C 50-60 min. Puolivälissä sekoitus. Mieleiset lisukkeet ja salaatti.