Lue keskustelun säännöt.
Onko vaarallisempaa ruokaa kuin sulanut juusto
25.10.2020 |
Meinaa kuolla saman tien kun se juuttuu kurkkuun, eikä vasta vuosien päästä kun verisuonet ovat kalkkeutuneet.
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juusto on hyvää kun sen leivittää ja paistaa pekonin rasvassa
Asbestipannukakku?
Ydinjätemakaronilaatikko?
Vierailija kirjoitti:
Kotikokin valmistama pallokala?
Olen joskus ajatellut, että jos minut tuomittaisiin kuolemaan, haluaisin viimeiseksi ateriakseni ryöppäämättömiä korvasieniä ja pallokalaa.
Oon kans meinannut tukehtua sulaneeseen juustoon monet kerrat, silti virheensä toistaa kerta toisensa jälkeen.
Yliajettu ja aurinkokuivattu, botuliinitoksiinilla terästynyt siili?