Oletko maistanut jo Rostiksia ja muita herkkuja?
Mitäs tykkäsit? En ole vielä ehtinyt s kauppaan, joten on herkut jääneet maistamatta. Mitä herkkua noista suosittelisit maistamaan?
Kommentit (43)
Vierailija kirjoitti:
Yritin etsiä, mutta vielä ei ole tänne saapuneet.
Ja siis rostista haluaisin maistaa.
Roskikset maistui vain ja ainoastaan karjalanpiirakalta. Ei se munavoi maistunut millekään. Se oli siellä sisällä kummallisena tahnana.
Tänään yritän ostaa rostiksia, eilen ne loppuivat ennenkuin pääsin kauppaan.
Varjossa kirjoitti:
Roskikset maistui vain ja ainoastaan karjalanpiirakalta. Ei se munavoi maistunut millekään. Se oli siellä sisällä kummallisena tahnana.
Jännä kun tuomarit ylistivät herkulliseksi, taivaalliseksi Yms. En itsekään käsitä miten joku karjalanpiirakka 2. voi olla taivaallinen makuelämys. Eihän siinä ole muuta kun munaa riisiä rasvaa ja sitä ruista.
Yhden äidin patukan maistoin ja kalalastuja ostin, mutta niitä en vielä maistanut. Rostikset ja villipesto olivat loppu.
Myydäänkö rostiksia yksittäin? Paljonko maksaa?
Paljon villipesto maksaa, ja millä osastolla sitä on?
Vierailija kirjoitti:
Varjossa kirjoitti:
Roskikset maistui vain ja ainoastaan karjalanpiirakalta. Ei se munavoi maistunut millekään. Se oli siellä sisällä kummallisena tahnana.
Jännä kun tuomarit ylistivät herkulliseksi, taivaalliseksi Yms. En itsekään käsitä miten joku karjalanpiirakka 2. voi olla taivaallinen makuelämys. Eihän siinä ole muuta kun munaa riisiä rasvaa ja sitä ruista.
Ja hyvin tehtynä tuo on hyvää! Lämmititkö vai söit kylmänä?
Rostiksia maistoin, en tykännyt. En ymmärrä hypeä.
Vierailija kirjoitti:
Myydäänkö rostiksia yksittäin? Paljonko maksaa?
Vantaalla S-marketissa 79 senttiä kappale, ja toiselle kysyjälle, villipesto 2.79e.
Oli mainos paikallislehdessä, en ole käynyt nyt pariin päivään kaupassa.
Vierailija kirjoitti:
Paljon villipesto maksaa, ja millä osastolla sitä on?
villipesto, on siiä markkinahenkilö myyvän nimen keksinyt. Pesto on juustotahdas johon on lisätty kuminamaustetta, mikä tekee pestosta villin, valkosipuli joka ei edes kasvaisi ilman ihmisjalotusta. Jo on taas ja luomuintoilijat juoksee hakemaan villipestoa, ostakaa samalla villiketsuppia ja villisinappi-salaatinkastiketta!
Vierailija kirjoitti:
Paljon villipesto maksaa, ja millä osastolla sitä on?
Puolisen tuntia etsin näitä uutuuksia Prismassa. Villipestot nokkonen ja kerkkä molemmat 2,89€/kpl ja sijaitsivat salaatinkastikkeiden ja ruokaöljyjen välissä muiden pestojen kanssa. Hyllypaikka ei ollut mulle ennalta selkeä, koska en ole pestoja ennen ostanut.
Olen maistanut taloudellisita syistä johtuen roskiksia ja täytyy sanoa että laatu vaihtelee suuresti.
Rostis on ällörasvainen, kuten aineksista
voi päätellä.
Ei vedä vertoja karjalanpiirakalle ja munavoille.
Minä näin meidän pikkumarketissa villipestoa ja niitä jotain patukoita ja huonon äidin eineksiä, mutta Rostiksia en löytänyt vaikka etsinkin.
Vierailija kirjoitti:
Rostis on ällörasvainen, kuten aineksista
voi päätellä.
Ei vedä vertoja karjalanpiirakalle ja munavoille.
Jaa, minusta taas se on aavistuksen turhan vähärasvainen ollakseen rasvassa perinteisesti uppopaistetun keitin/sulhaspiirakan toisinto. Varmaan siksi ettei pussi menisi rasvasta pilalle ja että olisi kylmänä syötynä parempaa.
Mutta minä kyllä tykkäsin. Yllättävän hyvää se on sikseen että paistopistetuotteet pakastetaan tehtaalla ja paistetaan kaupassa. Ja sitten jäähtyy ja taas uusi lämmitys kotona. Ei tuollainen tuote ikinä voi toki vastata vastaavaa kotona juuri valmistettua, mutta en itse ainakaan usein ehdi tai viitsi tehdä itse joten nämä Rostikset käy oikein hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paljon villipesto maksaa, ja millä osastolla sitä on?
villipesto, on siiä markkinahenkilö myyvän nimen keksinyt. Pesto on juustotahdas johon on lisätty kuminamaustetta, mikä tekee pestosta villin, valkosipuli joka ei edes kasvaisi ilman ihmisjalotusta. Jo on taas ja luomuintoilijat juoksee hakemaan villipestoa, ostakaa samalla villiketsuppia ja villisinappi-salaatinkastiketta!
Mitä nyt ihmettä? Se villi juttu noissa on kuusenkerkkä ja nokkonen, ei juusto, kumina tai valkosipuli. Hyvää oli muuten kuusenkerkkäpesto pastan kanssa.
Rostiksen sisus on epämääräisen makuista mössöä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rostis on ällörasvainen, kuten aineksista
voi päätellä.
Ei vedä vertoja karjalanpiirakalle ja munavoille.Jaa, minusta taas se on aavistuksen turhan vähärasvainen ollakseen rasvassa perinteisesti uppopaistetun keitin/sulhaspiirakan toisinto. Varmaan siksi ettei pussi menisi rasvasta pilalle ja että olisi kylmänä syötynä parempaa.
Mutta minä kyllä tykkäsin. Yllättävän hyvää se on sikseen että paistopistetuotteet pakastetaan tehtaalla ja paistetaan kaupassa. Ja sitten jäähtyy ja taas uusi lämmitys kotona. Ei tuollainen tuote ikinä voi toki vastata vastaavaa kotona juuri valmistettua, mutta en itse ainakaan usein ehdi tai viitsi tehdä itse joten nämä Rostikset käy oikein hyvin.
Jaha, S-marketin edustaja ehti mukaan.
Yritin etsiä, mutta vielä ei ole tänne saapuneet.