Tuorejuusto lämpimässä muutaman tunnin
Avaamaton tuorejuusto oli lämpimässä muutaman tunnin heinäkuussa noin kuukausi sitten. Tämän jälkeen säilytetty jääkaapissa. Päiväystä vielä syyskuuhun asti. Voiko vielä käyttää mielestänne? Tänään käytin leivän päällä ja sen jälkeen meni vatsa löysälle. En tosin tiedä, että johtuiko tuorejuustosta vai jostain muusta. Mietin tässä, käytänkö loppuun vai heitänkö pois?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Up
Kermajuustokaan ei kestänyt muutamaa tuntia autossa.
Käytä se johonkin ruoanlaittoon. Vaikkei olisi ok sellaisenaan syötäväksi, sen voi käyttää johonkin kypsennettävään ruokaan (keittoon, kastikkeeseen, laatikkoon, leivontaan jne).
Yleensä se vain syventää ja terästää aromia, itse söisin ehdottomasti.
Tuorejuusto on herkkä pilaantumaan. En olisi syönyt.
Up