Milloin piirakka on parhaimmillaan?
Esimerkiksi marjapiirakka. Onko se parhaimmillaan juuri leivottuna vai esim.parin päivän päästä? Tai vaikkapa pakastuksen jälkeen? Onko noloa tarjoilla vieraille pari päivää muhinutta tai pakastettua piirakkaa?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä piirakka on aina parhaimmillaan.
Arvasin, että taas tänne hyökkää idiootit kommentoimaan turhia.
Kyllä se on parhaimmillaan vasta paistettuna ja hieman jäähtyneenä, vaniljakastikkeen tai jätskin kanssa.
Seuraavana päivänä, jääkaapissa yön yli levättyään.
Piirakan nuoleminen on aina parasta.
T. Pertti 52v
Kirsikkapiirakka on parhaimmillaan noin kolmikymppisenä.
Myös paremmin kypsynyttä piirakkaa osaa arvostaa, kun sen makuun on päässyt, mutta raakaan en kyllä koske
Kyllä piirakka on aina parhaimmillaan.