Mikä on pointti näissä juustoissa, mitkä repeää toiselta sivulta kun niistä koittaa höylätä siivun?
Kyllä on sitten typerästi suunniteltuja juustoja.
Kommentit (9)
Suomalaisissa juustoissa ei ole ylipäätänsä mitään pointtia.
Ne on suunniteltu niin että reunoista tulee automaattisesti juustoraastetta samalla, se pitää vaan tajuta pussittaa itse.
Itse pesen Lidlin XXL -juustoraastepussit ja pussitan nää raasteet niihin.
Joo se on ärsyttävää. Vaikka käytän ns pehmeän juuston höylää niin näin tapahtuu. Syön ne paljaaltaan.
Et kai sentään ostanut jotain "kevyt"juustoa? :O Niistä ei saa koskaan siivuja, maistuvat kumilta tai eivät miltään. Mieluummin yksi siivu hyvää juustoa kuin 2 - 3 palaa pahaa p***kaa.
Ne on tarkoitettu leikattavaksi veitsellä, muuta en itse ole keksinyt.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisissa juustoissa ei ole ylipäätänsä mitään pointtia.
Kuin linoleumia söisi.
Yrität nyrhiä kermajuustoa tavallisella höylällä, joka on tarkoitettu koville juustoille. Suomeksi siis yrität höylätä Oltermannia Edamille ja Emmentalille tarkoitetulla vehkeellä. Kermajuustoille on omanlaisensa leikkuuvälineet.