Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kengurun liha yhtä sitkeää Australiassa kuin mitä se on Suomessa?

Vierailija
30.07.2020 |

Oletko maistanut kengurun lihaa Australiassa? Itse olen Suomessa, ja oli kyllä todella sitkeää. Onko se samanlaista Australiassa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen maistanut Australiassa, mutta vain siellä. Mureaa oli. Varmaan ruhonosallakin on suuri merkitys.

Vierailija
2/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistelen MasterChefissä sanotun, että kengurunlihaa pitää paistaa vain lyhyen aikaa, tai se sitkistyy. Olet syönyt ylikypsää kengurua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä söit?

Ainakin Whoolshedissä on kengurupurilainen, ajatellut että joskus kokeilisi.

Vierailija
4/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole maistanut Australiassa, Suomessa ja vaan kerran. Ei ollut kyllä yhtään sitkeää, liekö kokeissa eroa? Kenguruhan on kovin vähärasvaista.

Vierailija
5/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee helposti sitkeäksi jos ei osaa valmistaa oikein. Olen syönyt sekä täällä Suomessa että Australiassa, sekä hyviä että huonoja kokemuksia kummastakin eli ei ole siitä kiinni.