Vaaleapaahtoinen kahvi vaan on parempaa!
Ostin kokeeksi Löfbergdin paahtoaste 3:n charisma-kahvia. Oli aivan liian tummaa minun makuuni! Onneksi se paketti vihdoin loppui ja sai avata taas kunnon vaaleapaahtoisen kahvin. Minusta vaaleapaahtoinen kahvi ei ole kitkerää, päinvastoin. Tumma on jotenkin tunkkaista.
Kommentit (24)
Tällainen jalostumaton maku tässä junttimaassa monella on. Ei ymmärretä kahvin syvintä olemusta. Luotetaan omaan tuohisuuhun ammattilaisten asiantuntemusta enemmän. Häpeätkös?
Kukas sen määrää, että kahvi pitää olla tummaksi käristettyä?
Täydellisesti makuasia. Mutta makuasioistahan voi aina kiistellä!
Tumma taas on minun mieleeni enemmän.
N26
Vierailija kirjoitti:
Tummanpaahdon juojat ovat selkärangattomia hipstereitä, avarilla tapettavia nysviä.
Olet sairas päästäsi.
Vierailija kirjoitti:
Täydellisesti makuasia. Mutta makuasioistahan voi aina kiistellä!
Makuasioista on täysin turhaa kiistellä, koska jokaisella on erilainen makuaisti.
Tummaan kun tottuu, vaalea ei maistu millekään. Tummapaahtoinen on myös vatsaystävällisempi, ei närästä eikä kupli.
Vaaleaa juovat ne, jotka juovat kahvia tavan vuoksi, ei maun. Tummaa ne, jotka nautiskelevat kahvista. Kun on tumman makuun päässyt, niin vaalea maistuu vain laihalta ja kitkerältä litkulta.
Jos haluaa että kahvi piristää niin tehokkain tapa on vaaleapaahto. Maun puolesta tumma kyllä vetoaa itseeni enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Tummaan kun tottuu, vaalea ei maistu millekään. Tummapaahtoinen on myös vatsaystävällisempi, ei närästä eikä kupli.
Tämä on totta, sillä paahdon mukana palavat parkkihapot pois.
No tästä aiheestahan on aivan järjetöntä kiistellä. Asiat maistuvat aivan erilaisilta eri ihmisten mielestä, tästä juuri tämän aamun Hesarissakin juttua.
Itse suosin tummaa ja maidon kanssa, sillä maku on pehmeämpi ja lempeämpi. En siedä kitkeriä makuja.
Vierailija kirjoitti:
Tällainen jalostumaton maku tässä junttimaassa monella on. Ei ymmärretä kahvin syvintä olemusta. Luotetaan omaan tuohisuuhun ammattilaisten asiantuntemusta enemmän. Häpeätkös?
Ammattilaiset juokoon mitä haluaa, minä juon sitä mistä itse pidän eniten
Makuasioista nimenomaan saa kunnon kiistat. Parhaimmat kiistat.
Ap
Olisit kokeillut sekoittaa sitä vaalempipaahtoiseen kahviin. Itse saan parhaat maut juuri sekoittamalla jotain tummapaahtoa hieman vaaleampaan, esim 1 suhde 3 tai puolet ja puolet, kahvista riippuen. Harva kahvi sellaisenaan on kovin loistavaa.
Ostin vahingossa paketin vaaleapaahtoista. Maistui koko ajan kuin olisi juonut laihaa huonoa kahvia. Melkein voisi sanoa ettei vaaleapaahtoinen edes ole kahvia vaan jotain sinnepäin korviketta. Jotkut lisää siihenkin litkuun vielä maitoa. Niiden olisi sama juoda kaakaota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tällainen jalostumaton maku tässä junttimaassa monella on. Ei ymmärretä kahvin syvintä olemusta. Luotetaan omaan tuohisuuhun ammattilaisten asiantuntemusta enemmän. Häpeätkös?
Ammattilaiset juokoon mitä haluaa, minä juon sitä mistä itse pidän eniten
Kestä sitten se HÄPEÄ, että sinulle nauretaan. Joko alkoi tumma kahvi maistua hyvältä?
Vierailija kirjoitti:
Vaaleaa juovat ne, jotka juovat kahvia tavan vuoksi, ei maun. Tummaa ne, jotka nautiskelevat kahvista. Kun on tumman makuun päässyt, niin vaalea maistuu vain laihalta ja kitkerältä litkulta.
Mieheni juo tummaa Havannaa ja minä vaaleampaa New Yorkia. Mikä nautinto se on, kun hörppää miehen kupista ja maistuu, kun olisi imuroinut tuhkakupista suuhunsa? Kyllä kahvi minullekin on nautinto ja nykyisin vaahdotaan aina kahvimaidon, nam! Juhlamokkaa tai Presidenttiä ei enää pysty juomaan, maistuvat omaan suuhun litkulta. Mutta olisi väärin olettaa, ettei joku niistä aidosti nauti.
Tumma on se ainoa oikea kahvin paahto.