Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä rasvaa laitatte taaperon leivälle? Minkä merkkistä ja paljonko rasva-%?

Vierailija
03.06.2008 |

Me ollaan tähän asti käytetty Beceliä, jossa on oliko se 38 % rasvaa, mutta kuulin juuri, että lasten rasiamargariineissa pitäisi olla rasvaa vähintään 60 %.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan voita kuten itsellenikin.

Vierailija
2/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja juuri tuon suosituksen vuoksi näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskun Keijua

Vierailija
4/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse laitan lapsen leivälle sinistä Keijua, täysin kasvipohjainen

Vierailija
5/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ei varmaan lapset tarvitse kovia tyydyttyneitä rasvoja, mutta minä kun en vaan usko kaikkeen mitä kerrotaan. Voi on minusta hyvä vaihtoehto kohtuudella käytettynä. Ruoanlaitossa en sitten käytäkään sitä koskaan. Ihan terveitä nuo ovat ja niillä on myös terve suhtautuminen ruokaan.

Vierailija
6/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enkä aio vaihtaa.



Rasvan laatu on tosi tärkeää pienelle sydämelle ja nyt pieneinä ne ravitsemustottumukset muodostuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voista tehdään edelleen tutkimuksia, eikä enää ole niin itsestäänselvää sen heikkous margariineihin verrattuna. Olen ihan tietoinen noista rasvasuosituksista, mutta henkilökohtaisesti ja asioista aika perusteellisesti selvää ottaneena voin sanoa että ravintotutkimus on vielä lapsenkengissään. Monet tutkimukset (ei siis vain näissä rasvajutuissa) puhuvat toinen toistaan vastaan. Siksi käytän voita, joka on minusta hyvää. Myös sillä on aika suuri merkitys, mitä tuntemuksia suuhun pistettävä ruoka herättää.

Vierailija
8/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

toiselle enemmän kun on laihanlainen ja toiselle vaan sipaisu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me ollaan käytetty KevytLeviä, 40%, onko se ok vai pitäisikö olla Floraa, keijua vai mitä?

Vierailija
10/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ei varmaan lapset tarvitse kovia tyydyttyneitä rasvoja, mutta minä kun en vaan usko kaikkeen mitä kerrotaan. Voi on minusta hyvä vaihtoehto kohtuudella käytettynä. Ruoanlaitossa en sitten käytäkään sitä koskaan. Ihan terveitä nuo ovat ja niillä on myös terve suhtautuminen ruokaan.

Voi on kuitenkin näistä levitteistä luonnollisin.

"Tyydyttyneet rasvat on pahoja"... ette sitten varmaan imetäkkään lapsianne, äidinmaidossa tyydyttyneiden rasvahappojen osuus on lähes 50%, voissa 70% (vrt. keijussa 22%

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten myös taaperon leivältä löytyy niitä.



Varmaan joku margariini olisi terveellisempää, mutta kun niitä menee meillä niin älyttömän vähän että sama purkki kestäisi vuoden...

Vierailija
12/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko tippaakaan näihin nykysuosituksiin. Uskokoon joku muu ken haluaa. Näissä suosituksissa on varmasti vielä paljon, mitä emme tällä hetkellä tiedä. Luonnontuotteet kunniaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietää ainakin mitä siinä on, ei mitään epämääräistä kasvisrasva-lisäaine-jauho-sekoitusta...

Vierailija
14/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös se ole tyyliin puoliksi voita ja puoliksi margariinia?

En usko tippaakaan näihin nykysuosituksiin. Uskokoon joku muu ken haluaa. Näissä suosituksissa on varmasti vielä paljon, mitä emme tällä hetkellä tiedä. Luonnontuotteet kunniaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai joskus voi-oliiviöljy-seosta, jota mies yleensä käyttää.



Mahdollisimman vähän e:tä sun muuta on meidän johtotähti.

Vierailija
16/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun tutkimusten mukaan lapsillakin on korkeaa kolesterolia...

Vierailija
17/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä hajuakaan mistään prosenteista......

Vierailija
18/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei käytetä lasten eikä aikuisten leivän päällä levitteitä, joten niitä ei löydy jääkaapista edes vieraille. Joskus voi olla jotain tuorejuustoa. Lapset on kasvaneet ja kehittyneet ihan normaalisti.

Vierailija
19/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on kyllä parhaan makuista ja terveellisintä.

Vierailija
20/21 |
03.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja oivariini on voin ja rypsiöljyn sekoitus, ei margariinin. Ja öljynä käytän kylmäpuristettua rypsiöljyä, koska siinä on parhaat rasvahappokoostumukset, vrt. tavalliseen rypsiöljyyn tai oliiviöljyyn =)