Pakko hehkuttaa: tein parhaan suolaisen piirakan ikinä :D Vie kielen mennessään!
Kymmeniä piiraita oon tehnyt, mutta nyt tuli täydellinen... Teini-ikäiset lapsetkin kehui, että on älyttömän hyvää.
Kommentit (24)
Kerro nyt vielä, mitä kaikkea siinä oli:)
Taisi maistua kasalta paskaa, muuten et olisi tätä avausta tehnyt.
Hyi helvata, mahtoi olla kammottavaa, kun kielikin meni piirakkaa syödessä.
Joo, mä tei kans! On kyllä uskomattoman hyvää!!!
Vierailija kirjoitti:
Taisi maistua kasalta paskaa, muuten et olisi tätä avausta tehnyt.
Ei todellakaan, vaan jumalaiselta. Mä en ole hääppöinen kokki, mutta nyt kaikki meni nappiin :)
ap
Keksipäs semmoinen piirakka, joka veis läskit mennessään. Susta tulis hetkessä miljonääri.
Minä teille suolaisen piirakan näytän.
Riitta
Kohta on kaikki mammat lähikaupassa piirakkatarpeita ostamassa.
Katkarapuja, fetajuustoa, tuorejuustoa, tuoretta ruohosipulia, sitruunan kuorta, näillä syntyy paras piirakka.
Eri
Vierailija kirjoitti:
Kerro nyt vielä, mitä kaikkea siinä oli:)
Pohja oli perus vehnäjauho + rasva, mutta lisäsin siihen perunamuusin jämät ja vähän korppujauhoa. Esipaisto 10 min.
Täyte oli pekoni + suppilovahvero + sipuli + valkosipuli, siihen lisäsin maustettua tuorejuustoa (olisko ollut ruohosipuli) ja mustapippuri + suola.
Lisäksi ranskankermapurkki, 2 munaa, vähän kuohukermaa, emmental-juustoa, suolaa, mustapippuria, yrttejä. Pinnalle myös makeita kirsikkatomaatteja viipaleina.
ap
Vierailija kirjoitti:
Minä teille suolaisen piirakan näytän.
Riitta
Riitan lörtsy?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Taisi maistua kasalta paskaa, muuten et olisi tätä avausta tehnyt.
Ei todellakaan, vaan jumalaiselta. Mä en ole hääppöinen kokki, mutta nyt kaikki meni nappiin :)
ap
Meniikö niin nappiin että nappi lähti irti eukon ollessa niin innoissaan. Niinhän sitä sanotaan että tie naisen sydämeen käy vatsan kautta. Toivotttavasti ittte et saanut infarktia siiiinä ilon ja riemun keskellä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro nyt vielä, mitä kaikkea siinä oli:)
Pohja oli perus vehnäjauho + rasva, mutta lisäsin siihen perunamuusin jämät ja vähän korppujauhoa. Esipaisto 10 min.
Täyte oli pekoni + suppilovahvero + sipuli + valkosipuli, siihen lisäsin maustettua tuorejuustoa (olisko ollut ruohosipuli) ja mustapippuri + suola.
Lisäksi ranskankermapurkki, 2 munaa, vähän kuohukermaa, emmental-juustoa, suolaa, mustapippuria, yrttejä. Pinnalle myös makeita kirsikkatomaatteja viipaleina.
ap
Liikaa kaikkea, piirakan kanssa pätee sama sääntö kuin pizzassa. Kahden maun yhdistelmä toimii parhaiten. Tuo pekoni kuulostaa ällöttävälle eikä sovi piiraaseen. Pastaan ehkä.
Hyi sieniä ,ei tod.kuulosta hyvältä. En söis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro nyt vielä, mitä kaikkea siinä oli:)
Pohja oli perus vehnäjauho + rasva, mutta lisäsin siihen perunamuusin jämät ja vähän korppujauhoa. Esipaisto 10 min.
Täyte oli pekoni + suppilovahvero + sipuli + valkosipuli, siihen lisäsin maustettua tuorejuustoa (olisko ollut ruohosipuli) ja mustapippuri + suola.
Lisäksi ranskankermapurkki, 2 munaa, vähän kuohukermaa, emmental-juustoa, suolaa, mustapippuria, yrttejä. Pinnalle myös makeita kirsikkatomaatteja viipaleina.
ap
Liikaa kaikkea, piirakan kanssa pätee sama sääntö kuin pizzassa. Kahden maun yhdistelmä toimii parhaiten. Tuo pekoni kuulostaa ällöttävälle eikä sovi piiraaseen. Pastaan ehkä.
Höpö höpö, tämä oli täydellinen. Et taida olla itse hääppöinen kokki? Ja kuka sä olet sanomaan sopiiko pekoni piirakkaan vai ei? Joku oman elämäsi master chef? :D
Tosin, makuasioita nämä. Itsellä yleensä piiraat jääneet mauttomiksi, joten tämänkertainen kombo toimi. Edes sun ilkeä ja ahdasmielinen kommentointi ei pilaa tätä onnistumisen iloa :D
ap
Minä jättäisin pois sen ranskankermapurkin. - Vai oliko se juuri se elementti, joka repi sun kielesi mennessään? Muovi on kovaa ja terävää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro nyt vielä, mitä kaikkea siinä oli:)
Pohja oli perus vehnäjauho + rasva, mutta lisäsin siihen perunamuusin jämät ja vähän korppujauhoa. Esipaisto 10 min.
Täyte oli pekoni + suppilovahvero + sipuli + valkosipuli, siihen lisäsin maustettua tuorejuustoa (olisko ollut ruohosipuli) ja mustapippuri + suola.
Lisäksi ranskankermapurkki, 2 munaa, vähän kuohukermaa, emmental-juustoa, suolaa, mustapippuria, yrttejä. Pinnalle myös makeita kirsikkatomaatteja viipaleina.
ap
Tuorejuustoa, ranskankermaa ja vielä kuohukermaakin. Tuota kun vetelisi olisi vatsa sekaisin monta päivää. Kiva jos sulle maistui.
Älä missään nimessä laita ohjetta, sitähän sinä odotat, että joku pyytää.