Jos tilaan kebabravintolasta pizzaa, jossa pepperonia, saanko makkaraa vai tulista maustekasvia?
Joissain paikoissa on tarkennettu pepperonimakkara, mutta jos tilaan pelkkää pepperonia, saanko makkaraa vai maustekasvia?
Kommentit (13)
Kukaan ei tiedä vastausta; se on mysteeri.
Miksei sitä turkinpippuria voi pilkkoa pieniksi paloiksi siihen pitsaan, vaan ne laitetaan kokonaisina siihen? Tai millä perusteilla päätetään, mitkä täytteet laitetaan kokonaisina ja mitkä ei? Olen havainnut selkeän, mutta ärsyttävän epäkohdan pitserioiden pitsantäyttötoiminnoissa.
Ei sitä koskaan voi varmaksi tietää. Se vaihtelee paikasta toiseen.
Pepperoni on Amerikassa keksitty salamin vastike. Näin jostain luin.
Tilasin just kebabpaikasta. Luki pepperonimakkara. Maksoi 7,50€. Sama/vastaava pizza samalla kadulla olevassa suomalaisessa pizzapaikassa maksaa 15,00€. Myös tämä on ikuisuusmysteeri.
Vierailija kirjoitti:
Tilasin just kebabpaikasta. Luki pepperonimakkara. Maksoi 7,50€. Sama/vastaava pizza samalla kadulla olevassa suomalaisessa pizzapaikassa maksaa 15,00€. Myös tämä on ikuisuusmysteeri.
Verojen maksaminen on monelle mysteeri.
Peperoni tai pepperoni on makkaraa. Pepperoncini on chili. Pepperoncini on se kebabin ohessa tarjoiltava "turkinpippuri". Pizzassa viipaleina oleva chili on yleensä etikkaliemeen säilöttyä jalapenoa. Melkoisen usein vaan ruokapaikoissakin menevät chilit iloisesti sekaisin.
Ja mitä on kinkku näissä kebab-pizzerioissa, kun ymmärtääkseni sianliha on ihan niet-niet näille kokeille?
Vierailija kirjoitti:
Miksei sitä turkinpippuria voi pilkkoa pieniksi paloiksi siihen pitsaan, vaan ne laitetaan kokonaisina siihen? Tai millä perusteilla päätetään, mitkä täytteet laitetaan kokonaisina ja mitkä ei? Olen havainnut selkeän, mutta ärsyttävän epäkohdan pitserioiden pitsantäyttötoiminnoissa.
Tämä. Ei voi ymmärtää miksi sitä ei voi pilkkoa pieniksi ja levittää pitkin pitsaa. Samalla täyttölogiikalla pitäisi tomaatit ja sipulitkin mättää pitsan päälle kokonaisina.
Mietin ihan samaa!