Miten tarjoilla ulkomaalaiselle vieraalle maksalaatikko ja mämmi niin, että ne näyttäisivät herkulliselta myös lautasella?
Kommentit (7)
Pursota mämmiä mietoon appelsiinimehuun ja tarjoile potasta.
Maksalaatikon tarjoaisin kaarimaljasta sellaisenaan.
Kun olet saunottanut vieraasi katajavihdalla 120 ˚C saunassa, ei huomaa enää, vaikka ruuan esillepano ei olisikaan niin erityistä.
Näitä saunottajia ja mämmin ja maksalaatikon tarjoajia vain tuntuu riittävän.
Maksalaatikon ympärille kieppi mustaamakkaraa. Kaiken kruunaa tietysti puolukkasurvos, jonka voi laittaa siihen viereen terveyssiteen muotoon.
Mämmin suhteen taas, kermavaahdosta ohut, vessapaperin näköinen suikale.
Voila!
Jäätelökauhalla palloja mämmistä.. Pohjalle kermaa ja pallot siihen. Päälle jotain koristetta. Vaikka siivuja appelsiininkuoresta ja mintunlehti. Maksalaatikosta voit leikata neliönmallisia paloja ja puolukkahilloa kylkeen.
Tuleeko p***läjästä herkullisen näköistä, jos sen laittaa Teema-lautaselle ja ripottelee strösseliä päälle?