Koska olet viimeksi syönyt osso buccoa?
Kommentit (13)
Olisikohan jossain lounaspaikassa, koulussa tai työpaikkalounaalla ollut? Kotona en ole koskaan tehnyt, enkä kyllä osaa sanoa raaka-aineitakaan.
Pari kuukautta sitten, risotto milanesen kanssa. Itse tein ja oli hyvää.
Pari vuotta sitten, tosi hyvää oli.
Vierailija kirjoitti:
Olisikohan jossain lounaspaikassa, koulussa tai työpaikkalounaalla ollut? Kotona en ole koskaan tehnyt, enkä kyllä osaa sanoa raaka-aineitakaan.
Mitä ihmeen raaka-aineita? Osso bucco on se raaka-aine.
https://www.atria.fi/lihakauppa/tuotteet/nauta/atria-n2kg-hienoin-pihvi…
Sehän tarkoittaa vain naudan potkaa suomeksi. Ei erityisen hieno tai kallis osa mutta hyvänmakuinen.
Joskus keväällä. Mun mies tekee ihan huippuhyvää osso buccoa, risoton ja gremolatan kanssa.
Joskus 90-luvun alussa. En osta kotiin possua tai nautaa eikä ole missään tarjottu niin ettei olisi kasvis- tai kalavaihtoehtoa tarjolla.
Se tais olla kevättalvella. Ihan itte tein.
Noin 10v sitten. Itse tein. Älyttömän hyvää, mutta ongelma on että sitä potkaa ei nykyään marketeista saa ilman ennakkotilausta.
Maaliskuussa ja 3 vkoa sitten tilasin lihaa seuraavaa varten. Syyskuussa varmaan teen seuraavan kerran, pataruuat palaa listalle kun ilmat kylmenee.
Mun herkkua! Tai no yksi niistä sadasta :D
Potkaa on satunnaisesti kyllä ainakin cittareissa ja Wotkinilla. Mutta lihatiskiltä voi kysyä.
En ole koskaan syönyt