Nii siis onko geisha suklaan reseptiä muutettu, koska lapsuudessa se maistui ihan eriltä ja paljon paremmalta
Kommentit (11)
onko sitä palmuöljyä myös fazerinassa? En enää osta nykyisin geishaa, koska se ei maistu enää hyvältä...
ei mikään maistu samalta jos sitä ahmii jokapäivä .
lapsena sait pari palaa,nyt sulla käsilaukussa aina fazerin sininen ja muutama geisha-patukka.
Lapsuudessa makuaisti oli paljon parempi kuin nytten. Kaikki maistuu vähän eriltä nyt kuin silloin lapsena.
Taas tää joka käy läpi kaikki suklaamerkit ja toteaa ettei osta enää kun maistuu niin pahalta. Kyllä ennen oli paremmin ja nykyään kaikki suklaat maistuu paskalta.
Todennäköisesti.Valmistusaineena tod.näk. palmuöljyä mitä ei ennen käytetty.Siksi Fazerin sininen on nykyisin pahaa.
Fazerin siniseen ei kyllä käytetä palmuöljyä.
Maku muuttui joskus 2013 aikoihin. Nykyään maistuu sokerilta ja pahvilta.
Geishasta on vaan tullut vanhempi ja jotenkin hiivaisempi.
Ja taas tää tyyppi