Muikut palaa pannuun kiinni, muita tapoja valmistaa ne?
Kommentit (10)
Ne nappaavat heti aluksi kiinni, mutta anna olla. Kun nahka vähän kypsyy, ne irtoavat itsestään taas.
Rantakalaa!
Pese suomut pois, laita kattilaan vähään veteen kiehumaan. Keitä noin vartti, lisää iso köntti voita ja reilusti tilliä ja suolaa.
Ruokaisamman version saat jos keität seassa uusia perunoita.
Herkkuruoka.
Kokeile uunimuikkuja
Matalaan vuokaan kermaa, tomaattia, tilliä ja sipulia ja muikkuja. Lientä sen verran, että peittyy. Uuni hyvälle lämmölle ja paista kypsäksi. Uudet potut kaveriksi.
Voita ja levy ensin täysille, sitten 3 - 4:lle, kunnes ruskeita ja rapeita... *just tehty näin, nam*
Muistithan ruisjauhot?
Jos et mitenkään onnistu paistamisessa, laita vaikka leivinpaperi pannulle ja tehot täpölle. Niin ei varmaan pala kiinni. Tai osta kunnon paistinpannu.
Laita enempi voita