Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaa sulaa, mutta pinta kestää?

Vierailija
23.06.2020 |

ilman että sormet menevät suklaaseen, suklaan pinta kestää suklaapalojen vääntämiseen irti toisitaan. Miten tämä on saatu aikaan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Temperointi

Vierailija
2/2 |
23.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisiko olla samasta ilmiöstä kyse, kun pakettijäätelötkään eivät enää suorilta sula liruksi lautasen pohjalle, vaan jäävät pitkäksi aikaa muotoonsa pehmenneinä?

Ennen ne suli nopeammin. Palmuöljy?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan viisi