En ole ikinä pakastanut jauhelihaa, onko se ihan ok tapa ja pysyy hyvänä?
Tuli virhearvio ruokien suhteen ja ilm tuo ostamani jauheliha tarttis pakastaa..
Kyseessä Tammisen rotukarjan paistijauheliha jonka rasva% on 8.
Kommentit (10)
Paistettuna säilyy hyvin sen 3 kk.
Mielenkiintoista. Google sanoo hieman muuta..
Ap
Kyllä pysyy hyvänä viikkoja. Ota ajoissa sulamaan jääkaappiin.
Ihmettelen näitä, jotka kysyy täältä sellaisia asioita, mitkä voi kahdessa sekunnissa selvittää hakukoneella. Miksi?
Otatko muutaman parhaan hakuvastauksen ja päättelet niistä, vai kysytkö puolikännisiltä random-mammoilta, jotka nauttivat päästäkseen vedättämään sinua? Että kumpaakohan uskoisi? tsiisus.
Kyllä sen saa pysymään hyvänä jos pakastaa. Itse aina tuhoan sen siinä vaiheessa kun pitäisi alkaa paistamaan, aina unohtuu sulattaa se ajoissa, tai se sulaa oudosti, ja sitten sörkin pannulla inhottavaa lihajääkuutioita nyrhäkkeiksi. Tuore jauheliha on paljon parempaa. Kypsanä ei ole yrittänyt pakastaa, ehkä tuokin onnistuisi.
Vierailija kirjoitti:
Ihmettelen näitä, jotka kysyy täältä sellaisia asioita, mitkä voi kahdessa sekunnissa selvittää hakukoneella. Miksi?
Otatko muutaman parhaan hakuvastauksen ja päättelet niistä, vai kysytkö puolikännisiltä random-mammoilta, jotka nauttivat päästäkseen vedättämään sinua? Että kumpaakohan uskoisi? tsiisus.
Jotkut haluaa keskustella ja kysellä asioita ihmisiltä. Onhan tämä keskustelupalsta? Oma mielipiteeni vaan.
keskustelija.... kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihmettelen näitä, jotka kysyy täältä sellaisia asioita, mitkä voi kahdessa sekunnissa selvittää hakukoneella. Miksi?
Otatko muutaman parhaan hakuvastauksen ja päättelet niistä, vai kysytkö puolikännisiltä random-mammoilta, jotka nauttivat päästäkseen vedättämään sinua? Että kumpaakohan uskoisi? tsiisus.
Jotkut haluaa keskustella ja kysellä asioita ihmisiltä. Onhan tämä keskustelupalsta? Oma mielipiteeni vaan.
Mjoo... ymmärrän tuon, mutta kun on asioita, mihin on olemassa ihan selkeä faktavastaus. Eivät siis ole tyyliin "mikä on kaunein väri" tai "mikä on paras hauiksen ympärysmitta".
Niin mitä lisäarvoa antaa se, että arvuuttaa tuntemattomilta heidän luulojaan, kun oikea tieto on saatavissa parilla näppäyksellä?
Mistään ei huomaa että on pakastettua. Eilen otin lihan pakkasesta ja tänään laitettiin ruuaksi. Hyvää tuli. Jäisenä ei kannata paistella, kiehuu vaan eikä ruskistu
No voihan sen, jos on pakko, mutta ei siitä kovin herkkua sitten enää saa. Ja sulattamisen kanssa pitää olla tarkka.