Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä ruoan teet eritavalla kuin perusreseptissä?

Vierailija
12.06.2020 |

Itse esim laitan kanaan sitruunapippuria, paprikaa, rosmariinia ja rosepippuria, en koskaan currya.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli et tee kanacurrya vaan jotain muuta kanaruokaa, joita maailmassa arviolta tuhat? 

Vierailija
2/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähes kaikki ruuat sovellan oman mielen mukaan. En yleensäkkään käytä reseptejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikemminkin voisi ihmetellä tekeekö joku vielä currykanaa, sen yllä leijailee mielestäni vahva 70-luvun henki - äitini tekee joskus flygande Jakobia ja siinä on kyllä muistaakseni currya, mutta asiaan.

Kaikenlaisia reseptejä on tosissaan vaikka millaisia, ja jos olen löytänyt mielestäni vaikkapa hyvän hummusreseptin, enimmäkseen käytän sitä, mutta jos teen vihannescurryn, otan mitä on, ja maustan sen sitten niillä intialaisilla mausteilla mitä minulla muuten on, hyvin harvoin sillä currylla.

Noin yleensä kannatan kokeilevaa asennetta, reseptien vertailua ja testausta.

Vierailija
4/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta oli hauskaa kun poika pari vuotta sitten 15-vuotiaana hihkuen ilmoitti, että tekee meille tosi erikoista, mutta niin hyvää ruokaa! Se oli currylla maustettua kanaa 😁 Ja joo, se oli itse asiassa tosi hyvää parinkymmenen vuoden tauon jälkeen.

Vierailija
5/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina eroavaisuus itsellä on punajuuren lisääminen lihamakaronilaatikkoon. Muuten on hyvin vähän joko tietty resepti käytössä tai muuttaisin aineksia. Toisaalta mikä on vaikka pastakastikkeen perusresepti?

Vierailija
6/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai onko kana + curry joku perusresepti? (joo itsekin lisään kanaan usein currya, mutta se nyt vain on oma tottuukseni, ja tiedostan, että se on vain yksi mahdollinen maustamistapa)

Ruskean kastikkeen teen ruskistamalla jauhot kuivalla pannulla ja lisäämällä siihen rasvan ja veden. "Perusresepti" taitaa edelleen olla se jauho-voiseoksen ruskistus ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
12.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pikemminkin voisi ihmetellä tekeekö joku vielä currykanaa, sen yllä leijailee mielestäni vahva 70-luvun henki - äitini tekee joskus flygande Jakobia ja siinä on kyllä muistaakseni currya, mutta asiaan.

Kaikenlaisia reseptejä on tosissaan vaikka millaisia, ja jos olen löytänyt mielestäni vaikkapa hyvän hummusreseptin, enimmäkseen käytän sitä, mutta jos teen vihannescurryn, otan mitä on, ja maustan sen sitten niillä intialaisilla mausteilla mitä minulla muuten on, hyvin harvoin sillä currylla.

Noin yleensä kannatan kokeilevaa asennetta, reseptien vertailua ja testausta.

Flygande Jacob 😋😋😋

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kaksi