Oletteko ikinä tehneet näin kauheaa ruokaa? Siis kaikki av-mammojen halveksumat
kasassa.
Heitin lautaselle kuumaa vettä, tai siis kanalientä kuutiosta.
Lisäksi soijarouhetta ja pussimuusijauhetta. Makua ei ollut tarpeeksi niin grillausmaustetta perään. Pistäkää paremmaksi. Tai huonommaksi :)
No, nälkä lähti. Oli kyllä itse leivottua sämpylää lisäksi.
Kommentit (17)
Aromisuola ja ruokakerma vissiin unohtuivat?
En, mutta äitini on vastuussa mm. ruokalajista nimeltä salmiakkisilakka (silakkafileitä, ruisjauhoja, Haganolin salmariblandista ja Luoja ties mitä muuta foliovuoassa, uuniruoka). Kokkikaan ei uskaltanut maistaa omaa luomustaan. :)
Vierailija kirjoitti:
Aromisuola ja ruokakerma vissiin unohtuivat?
Mulla on harvemmin ruokakermaa, eikä tuo sitä ehkä kaipaa. Aromisuolaa on nyt kun pitkästä aikaa ostin, mutta grillausmaustetta riitti joten ei sitä tarvinnut.
Ostin grillausmaustetta muistaakseni 3 isoa purkkia eurolla hävikkikaupasta, mutta jätin ne 2 läheiselle ja otin itselle vain yhden.
On se ihan kiva mauste joskus.
Vierailija kirjoitti:
En, mutta äitini on vastuussa mm. ruokalajista nimeltä salmiakkisilakka (silakkafileitä, ruisjauhoja, Haganolin salmariblandista ja Luoja ties mitä muuta foliovuoassa, uuniruoka). Kokkikaan ei uskaltanut maistaa omaa luomustaan. :)
Eihän siitä montaa vuotta ole kun kaupat oli täynnään salmiakkimaustettuja pihvejä. En ole kokeillut, mutta kokista olen marinadissa kokeillut.
Voi vitjat kun tää mun tabletti kirjoittelee omiaan, toivottavasti nyt tulee edes lähelle sitä mitä olen kirjoittanut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aromisuola ja ruokakerma vissiin unohtuivat?
Mulla on harvemmin ruokakermaa, eikä tuo sitä ehkä kaipaa. Aromisuolaa on nyt kun pitkästä aikaa ostin, mutta grillausmaustetta riitti joten ei sitä tarvinnut.
Ostin grillausmaustetta muistaakseni 3 isoa purkkia eurolla hävikkikaupasta, mutta jätin ne 2 läheiselle ja otin itselle vain yhden.
On se ihan kiva mauste joskus.
Kyllä jos oikein av-paheksuttavan keitoksen haluat, niin nämä kuuluvat välttämättä asiaan. 😀
Ranskikset rasvakeittimessä, eineslihapullat eikä salaattia. Lapset tykkäs. Sori ravintoterapeutit...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En, mutta äitini on vastuussa mm. ruokalajista nimeltä salmiakkisilakka (silakkafileitä, ruisjauhoja, Haganolin salmariblandista ja Luoja ties mitä muuta foliovuoassa, uuniruoka). Kokkikaan ei uskaltanut maistaa omaa luomustaan. :)
Eihän siitä montaa vuotta ole kun kaupat oli täynnään salmiakkimaustettuja pihvejä. En ole kokeillut, mutta kokista olen marinadissa kokeillut.
Voi vitjat kun tää mun tabletti kirjoittelee omiaan, toivottavasti nyt tulee edes lähelle sitä mitä olen kirjoittanut.
Mä en koskaan maistanut niitä, teen marinadit itse. Tuo sai inspiraationsa tervasilakoista, joita kehuin syötyäni niitä ravintolassa. Saman ihmisen tuotantoa on myös umpioitu lohi kookosmaidossa, perinneruokafuusiokeittiökauden alkuvuosilta. Sitä yritetään edelleen unohtaa. Joskus liika liberaalius on pahasta.
Umpioitu lohi - AV klassikko!
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Piti tehdä seitistä kalakeittoa ja jossain vaiheessa keksin heittää joukkoon silputtua keräkaalia. Se haju oli kauhea! Sitä ei voinut kuvitella syövänsä. Ymmärsin miksi en ole koskaan törmännyt vastaavaan perinneruokaan.
Kakkahattutäti kirjoitti:
Umpioitu lohi - AV klassikko!
Mä olen viettänyt 20 vuotta AV:lla.....olen varmaan joo kertonut siitä monesti, ja ehkä yksijalkaisista kaapeistakin. Yksi veljistään oli läänintaiteilija, toiset taide kiertää, mutta inspiraatio ei.
Vierailija kirjoitti:
Kakkahattutäti kirjoitti:
Umpioitu lohi - AV klassikko!
Mä olen viettänyt 20 vuotta AV:lla.....olen varmaan joo kertonut siitä monesti, ja ehkä yksijalkaisista kaapeistakin. Yksi veljistään oli läänintaiteilija, toiset taide kiertää, mutta inspiraatio ei.
Minäkin muistan nuo kaapit ja umpiolohen. Olisi hauskaa tuntea äitisi.
T. .ap
Riisi ja tonnikala. Nyt on kaapissa yksi tonnikalapurkki ja riisiä.
Naurettavin palstan väittämä on että cacao pavut eivät ole ruokaa.
200g makaronilaatikkoa
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Listataanko täälä nyt kauheimpia ruokia? Mä en ite tee ikinä mitään syömäkelvotonta.
Lämmitin purkkihernekeittoa. Jotenkin kärähti pohjaan. Maistui lähinnä pohjaan palaneelta tupakalta.
Mies lämmittää meillä nykyään hernekeitto.
Juuri omilleen muuttaneena yritin tehdä pasta carbonaraa ilman reseptiä. Silppusin voileipäkinkkua suikaleiksi ja heitin keitetyn pastan sekaan maitoa ja kananmunan. Kananmuna hyytyi omituisiksi riekaleiksi, maito jäi litkuksi pohjalle, ja voileipäkinkku ei ollut kovin hyvää spagetin kanssa.
Sitkeänä sissinä söin kyllä tuon vetisen ja kokkareisen kammotuksen, mutta meni vuosikymmen kunnes uskalsin tehdä carbonaraa uudestaan (ja reseptin kanssa)