Ihanaa Nutellalle löytyi viimein terveellisempi vaihtoehto ilman palmuöljua!
Valsoia la Crema on italiassa valmistettu ja pääraaka-aineet sokeri, kaakaovoi ja auringonkukkaölju. Nmaiskis!
Kommentit (45)
Loistavaa! Pitää kokeilla joku päivä, kiitos tiedosta.
Siitä puuttuu pähkinä, ei siis maista nougatilta, nääh.
Joku norjalainen tuote vastaa Nutellaa ilman palmuöljyä. En vaan nyt muista nimeä.
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Valitettavasti vain kilohinta on yli kaksi kertaa kalliimpi kuin Nutellan. Laadulla on hintansa.
Joo, ehdottomasti tätä täytyy vetää kiloittain, mikäs se semmoinen herkku muka on jos ei saa jatkuvasti ahmia huiviin. Hyvä vaan kun Fazerkin ymmärsi vaihtaa palmuöljyyn, millään muulla ei kuluttajalle ole merkitystä kuin hinnalla, niin että on varaa ostaa mahdollisimman paljon ja usein.
Vierailija kirjoitti:
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
Näin on, samoin kuin muutkin siemenöljyt. Mammat ei vain tajua.
Niin millä tavalla tuo vastaa nutellaa? Kuulostaa ylihinnoitellulta auringonkukkaöljyllä jatketulta (valko?)suklaalevitteeltä.
Mihin sä tollasta mössöä tarviit?
Ja lapsikin osaa sekoittaa sen itse.
Vierailija kirjoitti:
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
No niin ja taas mennään...
Kerropa mikä siinä auringonkukkaöljyssä on pahaa? rasvahappokoostumus?, vai sekä että sisältää
tetrametyylitrimetyylitridekyylikromanolia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
Näin on, samoin kuin muutkin siemenöljyt. Mammat ei vain tajua.
Mikä niissä siemenöljyissä on pahaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
No niin ja taas mennään...
Kerropa mikä siinä auringonkukkaöljyssä on pahaa? rasvahappokoostumus?, vai sekä että sisältää
tetrametyylitrimetyylitridekyylikromanolia?
Tuossa joku jo mainitsikin, että mammat ei tajuu. Pitää näköjään oikeesti paikkansa :)
Vierailija kirjoitti:
Niin millä tavalla tuo vastaa nutellaa? Kuulostaa ylihinnoitellulta auringonkukkaöljyllä jatketulta (valko?)suklaalevitteeltä.
Anteeksi mokani, pääraaka-aineista jäi puuttumaan nämä: HASSELPÄHKINÄT (14%), vähärasvainen kaakao (11%). Eli kaikin puolin parempi vaihtoehto kuin Nutella. Sitä paitsi Nutellassa kaakaota vain 7%.!!!
Italialainen nocciola on nutellaa mutta laadukkaampaa. Siinä on enemmän hasselpähkinää, enemmän kaakaovoita, enemmän kaakaota, ja rasvana käytetää voiöljyä.
Ainakin italianherkut-sivulta saa Nocciolato-tuotetta mutta ei tule mieleen missä suomalaisessa kaupassa niitä olisi. Ehkä Stockalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valitettavasti vain kilohinta on yli kaksi kertaa kalliimpi kuin Nutellan. Laadulla on hintansa.
Joo, ehdottomasti tätä täytyy vetää kiloittain, mikäs se semmoinen herkku muka on jos ei saa jatkuvasti ahmia huiviin. Hyvä vaan kun Fazerkin ymmärsi vaihtaa palmuöljyyn, millään muulla ei kuluttajalle ole merkitystä kuin hinnalla, niin että on varaa ostaa mahdollisimman paljon ja usein.
Tyypillinen takakireän palsta-pirkon veetuilukommentti. Tietää itsekin varsin hyvin mistä puhutaan mutta haluaa väkisin vääntää asian negatiivisuuteen ja purkaa siinä pahaa oloaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Auringonkukkaöljy on pahinta kasviöljyä mitä löytyy terveyden kannalta. Ennemmin vaikka sitä palmurasvaa.
No niin ja taas mennään...
Kerropa mikä siinä auringonkukkaöljyssä on pahaa? rasvahappokoostumus?, vai sekä että sisältää
tetrametyylitrimetyylitridekyylikromanolia?
Tuossa joku jo mainitsikin, että mammat ei tajuu. Pitää näköjään oikeesti paikkansa :)
Kaikki eivät seuraa jonkun ortopedin ravitsemusohjeita jumalan sanana 😅
Siemenöljyissä ei ole mitään erityisen epäterveellistä. Järkevintä on vaihdella käyttämiään öljyjä, kun kaikkia mm. viljelyoloista johtuvia epäpuhtauksia ei aina voi välttää.
Biokemisti
luulen että terveellisempää olla syömättä tuommoisia sokerimömmöjä
Valitettavasti vain kilohinta on yli kaksi kertaa kalliimpi kuin Nutellan. Laadulla on hintansa.