Ravintola-ala sai mitä ansaitsi
Näin ajattelin, kun ravintolat suljettiin ja entiset v####### pomoni saivat 0-liikevaihdon. En tiedä toista alaa, jossa järjestelmällinen kiusaaminen ja moukkamainen johtaminen olisivat niin kovaa valuuttaa. Sitten alkoi säälittää. Ihmisten elämäntyö lyödään nyt moukarilla murskaksi. Hallituksen tukitoimet eivät riitä, konkursseja tulee ja ne, jotka tästä pahasta pelastuvat, tulevat olemaan pääsääntöisesti ylivelkaantuneita yrityksiä. Paljon lahjakkuutta tulee haihtumaan tuuleen. Suomen ruokakulttuuri tarvitsee elävän, sisukkaan ja luomisvoimaisen ravintolaskenen. Sille ei ole nyt eikä noin pariin seuraavaan vuoteen taloudellisia edellytyksiä. Rip suomalainen, eteenpäin vimmatusti kokkaava ravintolakulttuuri.
Voin kyllä kompata kusipäistä johtamista. Itse olin yhdessä paikassa 2 viikkoa töissä ylimielisen, 25v nuoren kersantti karoliinan tiuskiessa ja puhuessa paskaa kaikista selän takana. Kaiken huipuksi ei itse osannut tehdä yhtään mitään, ei organisoida, ei tilauksia, eikä johtaa. Sai pitää tunkkinsa.