Itse valmistettu ruoka on maukkainta !
Kiireessä ostetaan valmiita ruokia kuten laatikoita, keittoja ja (pakaste)pitsoja.
Säilymiseen vaikuttavat aineet ovat ällöttävän makuisia.
Pakastaminen voi rikkoa ruoan rakenteen ja maku muuttuu.
Onko kokemuksia ?
Kommentit (10)
Karjalanpaisti. Kestää kyllä tovin valmistaa.
Pitsan paras osa on mielestäni tomaattisose ja juusto.
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpaisti. Kestää kyllä tovin valmistaa.
Valmistuu ihan itsekseen sen jälkeen kun ainekset saa pataan ja uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Pitsan paras osa on mielestäni tomaattisose ja juusto.
Pitsan idea oli aikanaan se, että käytetään sitä mitä kaapista sattuu löytymään.
Makuasioista ei voi kiistellä. Siksi tämä keskustelu on turhaakin turhempi. Jokainen teistä kuvittelee, että muita kiinnostaa, miten valmistatte lasagnenne tai kanakeittonne tai salaattinne, mutta älkää tuhlatko omaanne ja muiden aikaa, sillä se ei kiinnosta ketään muita kuin teitä itseänne. Älkää kiistelkö makuasioista.
Vierailija kirjoitti:
Makuasioista ei voi kiistellä. Siksi tämä keskustelu on turhaakin turhempi. Jokainen teistä kuvittelee, että muita kiinnostaa, miten valmistatte lasagnenne tai kanakeittonne tai salaattinne, mutta älkää tuhlatko omaanne ja muiden aikaa, sillä se ei kiinnosta ketään muita kuin teitä itseänne. Älkää kiistelkö makuasioista.
Miksi sitten tulit tähän keskusteluun?
Kai se nyt s****na riippuu vähän siitä mitä sinne laittaa!
#kummeli