Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parsa uunissa vai keittäen?

Vierailija
30.04.2020 |

Kypsennättekö tankoparsan uunissa vai parsakattilassa? Olen tehnyt uunissa, siten jää pieni rapsakkuus. Miksi muuten parsat ovat monesti niin kuivia ostaessa, että pois roskiin napsahtaa pitkä pätkä?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän

Vierailija
2/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa. Hieman öljyä ja uuniin. Välilä homejuustoa tai parmesania tai limea päälle. Koko perheen herkku.

En ostaisi kallista parsakattilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa tai paistokasarissa. Uunitetut ovat enemmän mieleeni, mutta aina ei kärsivällisyys riitä odotella.

Vierailija
4/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän. Toisinaan paistan grillissä. Vihreässä parsassa on vähemmän hukkaa tyvessä.

Vierailija
5/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla tai grillissä. Tänään tosin keittona.

Vierailija
6/13 |
30.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grillissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa ilman öljyä. Paksuuden perusteella 7-10 min että jää vielä rapeaksi

Vierailija
8/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän 5 min, kieputan varsiin ilmakuivatun kinkun siipaleet, laitan sopivaan laakeaan uunivuokaan ja ruokakermaa päälle. Uuniin 10 min ja ennen syöntiä vielä paahdettuja pinjansiemeniä päälle, niin kyllä on älyttömän hyvää. Tällä reseptillä olen tehnyt jo vuosia ja lapsetkin tykkäävät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittäminen voi olla terveellisempi tapa, mutta itse laitan aina uuniin grillivastukselle. Tulee ihanan rapeaa.

Vierailija
10/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä vihreä parsa uunissa? Tuleeko hyvää? Mikä on sopiva paistoaika ja -lämpötila?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entä vihreä parsa uunissa? Tuleeko hyvää? Mikä on sopiva paistoaika ja -lämpötila?

Eikö tässä koko ajan siitä ole puhuttu?

Vierailija
12/13 |
01.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Entä vihreä parsa uunissa? Tuleeko hyvää? Mikä on sopiva paistoaika ja -lämpötila?

Eikö tässä koko ajan siitä ole puhuttu?

Anteeksi tyhmyyteni. Kuvittelin tankoparsan tarkoittavan valkoista parsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistinpannulla voisulassa tai paistinpannulla vesi-voihauteessa. Näin ovat ammattilaiskokit neuvoneet.