Fazerin suklaat hirveitä!
Hirveen imelää kauheeti sokeria.Fazerin sininen Ihan mitätön suklaa se on oikeesti ihan halpis tason suklaa. Sitten jos joku täyte suklaa niin ei mitään täytettä ihan onneton!
Kommentit (30)
Miksi ap kirjoittaa noin surkeasti?
Olen kyllä samaa mieltä siitä että suurin osa niistä on liian makeita. Liikaa sokeria, liian vähän kaakaomassaa. Jotkut uudemmat suklaat ihan ok.
En tajuu fazerin sininen suosio. Karoin yhtä pähkinää ja siinä oli jotain 10% ja lidlin 20% ja se fazerin paljon kalliimpi.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin ovat. Mutta tuo on jo vanha uutinen. Kaikki tietävät, että Marabou on parempaa ja Lidlin suklaa on parasta.
Fazerissa ja maraboussa saman verran kaakaota mutta maraboussa huomattavasti enemmän sokeria, fazerissa 48 g maraboussa 58 g.
Onkos tätä fazer-hullua mainittu niissä hullulistauksissa, kun en muista.
Lidlin halpissuklaat on ihan hirveitä.
Maraboun sokeripommeihin verrattuna Fazer on loistavaa!
no osta sitä mistä tykkäät. minusta fazer on parasta halpojen suklaiden sarjassa, marabou ja panda paljon imelämpiä.
Kunpa saisi vielä Suklaati- ja Ruusu-suklaata!
Ja Verrattomia! Ah ne oli hyviä.
Nykyään hyviä on Lindtin suklaalevyt.
Kannattaa maistaa.
Fazerin tumma suklaa on ihan ok. Silloin tällöin vähän nautittuna kerrallaan.
Niin ja siinä lidlin halvassa suklaassa on myös enemmän sokeria, taisi kuitenkin olla vähemmän kuin maraboussa.
Minusta hyvää suklaata on tosi vähän. Joku käsintehty erikoissuklaa, mutta ei sekään lähellekään aina.
Vierailija kirjoitti:
Lidlin halpissuklaat on ihan hirveitä.
Parempia kuin Fasun. Kokeile esim. 46% -suklaata, tai mantelisuklaalevyä, tai chili-kirsikkasuklaalevyä. Voi vitsi, miten hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin ovat. Mutta tuo on jo vanha uutinen. Kaikki tietävät, että Marabou on parempaa ja Lidlin suklaa on parasta.
Fazerissa ja maraboussa saman verran kaakaota mutta maraboussa huomattavasti enemmän sokeria, fazerissa 48 g maraboussa 58 g.
Just olin kommentoimasta samaa, Marabou on todella ylimakeaa.
Monet vanhat klassikot on pilattu sillä että kaakaovoin määrää on vähennetty ja palmuöljyä lisätty tilalle, maku on huonontunut merkittävästi. Tämän huomaa jouluna kun tulee ostettua erilaisia suklaita ja saa syödä niitä sukulaisvierailuilla. Ensin ihmettelin että miksi joku suklaa maistuu erilaiselta ja huonommalta kuin ennen, sitten löysin vastauksen täältä sivulta, joku toinen oli huomannut saman ja tiesi tuon palmuöljyn lisäämisen.
Brunbergin tumma suklaa on hyvää, ei palmuöljyä ja kotimainen.
Fazerin suklaat on tosiaan aika imeliä, mutta niin on kaikki maitosuklaa... Marabou vielä pahempi. Tykkään enemmän tummasta suklaasta, Lindt tekee mielestäni hyvää.
Mutta jos oikeasti saa valita niin mieluummin salmiakkia kuin suklaata.
Fazerin perus-sininen levy on mauton. Marabou ihanasti makeampi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lidlin halpissuklaat on ihan hirveitä.
Parempia kuin Fasun. Kokeile esim. 46% -suklaata, tai mantelisuklaalevyä, tai chili-kirsikkasuklaalevyä. Voi vitsi, miten hyviä.
Lidlin halpissuklaalla tarkoitetaan varmaan niitä fin carren 100 gramman levyjä, lidlistä saa muutakin kuin halpissuklaata.
Tietenkin ovat. Mutta tuo on jo vanha uutinen. Kaikki tietävät, että Marabou on parempaa ja Lidlin suklaa on parasta.