Mitä hyvää tehdä parsasta?
Ostin elämäni ensimmäistä kertaa vihreää tankoparsaa, mitä hyvää siitä voisi tehdä? Itselläni tuli mieleen vaan jonkin sortin piirakka.
Kommentit (9)
Risottoa! Tulee muuten hyvää.
Toinen vaihtoehto, että käärit parmankinkkuun ja grillaat.
Ui risottoon vois toimiakin. Tai kenties pastaan? Sellaisenaan olen joskus syönytkin, oli tosi hyvää, mutta nyt mun tekis ihan mieli kokata :)
Ap
Risottoon jos päädyt, niin leikkaa varret ohuiksi viipaleiksi ja säästä nuput. laitan varsiviipaleet kypsymään riisiin noin 10 minuutin kypsyttämisen jälkeen ja nuput sitten, kun ruoka on melkein valmista, samaan aikaan kun lisäät voin ja parmesaanin. :)
Älä hukkaa ihanuuksia tunkkaiseen piirakkaan. Less is more. Tarjoa parsat esimerkiksi paistetun lohen ja bearnaisekastikkeen kanssa. Mutta kuten sanottu, pelkkä voisulakin riittää.
Keitettyä parsaa ja voita päälle, ei kai siinö sen kummempaa
Minä keitän kevyesti, käärin prosciuttoon, päälle parmesania ja käytänuunissa.
Meidän kaikkien herkkua. Teinipojatkin tykkäävät.
Tällaisella reseptillä tuli ihana parsarisotto! Olen tehnyt aiemmin niin, että olen pilkkonut vain vartta sekaan. Tuo pyreehomma oli huikean paljon maukkaampi!
Keitä ja nauti voisulan kanssa. Yksinkertaista mutta niin hyvää!