Mistä voi olla kysymys, kun tiskikoneessa ruokailuvälineet ei puhdistu kunnolla?
Tummia pilkkuja täynnä veitset ym. Ei auttanut vaikka hankittiin uusi kone ja eri pesuaineita kokeiltu. Auttakaa, kiitos.
Kommentit (11)
Tummat pilkut ovat happojen tai suolojen aiheuttamia vaurioita metallissa. Ei ne pesemällä lähde.
Vierailija kirjoitti:
Tummat pilkut ovat happojen tai suolojen aiheuttamia vaurioita metallissa. Ei ne pesemällä lähde.
Eli pitää ostaa uudet aterimet?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tummat pilkut ovat happojen tai suolojen aiheuttamia vaurioita metallissa. Ei ne pesemällä lähde.
Eli pitää ostaa uudet aterimet?
No minä kokeilisin ensin teräsvillalla tai kiillotusaineella lähteekö isommat vain hankaamalla pois.
oisko liian tåysi kone, ja huonosti asetettu ne lusikat lomittain. yritä vaikka laittaa ne siihen koriin eritavoilla. Mulla sama ongelma, en ole keksinyt ratkaisua .
voisko olla joku ruoka-aine yhdistelmä mikä sekottuu likaisista lautaisista/kupeista keskenään ja menee astioihin. Esim. tee/kaakao, tai joku kastike? Esipese astiat ensin.
Vierailija kirjoitti:
oisko liian tåysi kone, ja huonosti asetettu ne lusikat lomittain. yritä vaikka laittaa ne siihen koriin eritavoilla. Mulla sama ongelma, en ole keksinyt ratkaisua .
Ei ole. Ne mustat pilkut ovat alkavaa ruostetta.
Kyllä, ruostumaton teräskin ruostuu, jos sitä uittaa liikaa suolassa tai hapossa. Jos esimerkiksi ruokailun jälkeen aterimen pintaan jää suolahippunen pidemmäksi aikaa se aiheuttaa siinä kohtaa voimakkaan ruostumisen.
Coronahan se niissä on.
Zinc
Pysyy kiinni kuin tauti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
oisko liian tåysi kone, ja huonosti asetettu ne lusikat lomittain. yritä vaikka laittaa ne siihen koriin eritavoilla. Mulla sama ongelma, en ole keksinyt ratkaisua .
Ei ole. Ne mustat pilkut ovat alkavaa ruostetta.
Kyllä, ruostumaton teräskin ruostuu, jos sitä uittaa liikaa suolassa tai hapossa. Jos esimerkiksi ruokailun jälkeen aterimen pintaan jää suolahippunen pidemmäksi aikaa se aiheuttaa siinä kohtaa voimakkaan ruostumisen.
Hapot kyllä syö aika nopeastikin metallia. Etikka jo riittää.
Zinc
Suolaa nyt kestävät kohtuu hyvin siihen nähden, että joka ruuassa on suolaa.
Laita töpseli seinään ja paina starttia.
Onko marttoja tai muita asiantuntijoita paikalla?