Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minusta on huvittavaa miten joku kritisoi kerman käyttöä

Vierailija
20.02.2020 |

Kun taas on suomalainen NIIIIN HUONOA, ei sitä muualla maailmassa mitään KERMAA käytetä, huhhuh! Ihan muuten vain netti on pullollaan englanninkielisiä reseptejä kermaisille ruuille. Ne ovat varmasti SUOMALAISILLE ja SUOMALAISTEN kirjoittamia! Koska ei muualla maailmassa mitään KERMAA KÄYTETÄ.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritä rauhoittua!

Vierailija
2/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma on hyvää, ravitsevaa terveellistä. Käytän sitä joka päivä noin desin verran. Ostaisin double creamia jos sitä saisi suomestakin ilman karrageenia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lääkkeet pitää ottaa ajallaan

Vierailija
4/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yritä rauhoittua!

Vtuttaa tuollainen älytön suomalaisten kritisointi asioista, jotka eivät ole suomalaisia. Suomalainen juoksee saunasta lumihankeen ja karjuu jääkiekon ääressä. SE on SUOMALAISTA!!! Ei mikään vtun kerman käyttäminen.

Vierailija
5/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peace

Zinc

Vierailija
6/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin tykkään kermasta, mutta tämän palstan ruokaohjeiden jakelijat eivät osaa sitä käyttää. Esimerkiksi palstasuosikki lohi kermakastikkeessa on ällötyksen ällötys, kalanrasvaa sekoitettuna maitorasvaan, eikä tietenkään mitään taittamassa sitä ellotusmakua, korkeintaan esanssista sitruunapippuria.

Sen sijaan vaikkapa iso lusikallinen smetanaa borssikeitossa... aah.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistäs tuollainen tieto on peräisin? Ihan yllätyin. Uutta minulle. 

Vierailija
8/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nii-in, Suomessa moititaan maidon, kerman ja voin käyttöä, ja samaan aikaan tuputetaan margariineja (kovetettuja kasvirasvoja) ja kovetettua palmuöljyä, ja ihmetellään kun ruuansulatus- ja suolisto-oireet räjähtävät käsiin, vaikka "meillä on maailman parhaat ruokailuohjeet!"

Itse ostin viimeksi vahingossa Maraboun Dubbel Nougat -patukan kotimatkalle, mutta kun pääsin kotiin, oksensin. Vatsani ei kestä kovetettua palmuöljyä (sipsejä, ranskalaisia, useimpia leivoksia, jne.), ja tässä patukassa on AINAKIN PUOLET painosta kovetettua palmuöljyä!

Suomalaiset "ravitsemusasiantuntijat" saavat mielestäni painua hornan jupikkoon neuvomaan vaikka kärpäsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällä palstalla on tietty ravitsemususkovaisten porukka, joka laittaa joka ruokaan kermaa, sopi se siihen tai ei. Mutta kyllä suomalaiset yleensä ottaen osaavat kokata muunkinlaisia makuja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme viisi