Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko rigottajuusto hyvää

Vierailija
16.02.2020 |

Mihin käytätte.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ricotta on, rigotasta en tieda mitaan.

2/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni ricotta ei sellaisenaan ole hyvää, kuten ei mascarponekaan. Ruoissa ne molemmat ovat hyviä, esim. pastakastikkeessa olen käyttänyt. Kun lisää ricottaa tomaattiseen bolognesekastikkeeseen kypsennyksen lopulla, tulee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvää on samoin vetajuusto.

Vierailija
4/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mautonta. Rakenteen vuoksi sitä käytetään, ei maun.

Yhtä hyvin voisi kysyä, onko liivate hyvää.

Vierailija
5/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korkontsola on ihan lempparia, begorinoa käytän moneen, masgarbonea vain jälkkäreihin, barmezaania aina pastaruokiin, mutta korvaan sen usein halvemmalla krana batanolla.

Vierailija
6/6 |
16.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko smetana hyvää? Onko voi hyvää?

Niitä käytetään vahvistamaan muita makuja, ei niitä sellaisenaan syödä. Tai vaikka yllä mainittu mascarpone. Sitä laitetaan jälkiruokiin tai kakkuihin sekaan, ei sitä syödä paljaana.