Kotimaista-majoneesi ainoa hyvä
Menee myös leivän päällä. Muut maistuvat ummehtuneelta.
Kommentit (9)
Itseni tekemä majoneesi on freesi ja paras,Maustaa sitä voi käyttötarkoituksen mukaisesti.Siitä voi ohentaa salaatti soosiksi ja on herkullista.Ei lisä-ja väri aineita.Tiedän mitä syön.
Täällä hopeakettu vatkaa majoneesit kenen tahansa nuoren tytön leivälle...tai vaikka piirakkaan!
Melkoista skeidaa:
Ainesosat
Rypsiöljy (Suomi), vesi, etikka, keltuaisjauhe (kananmunan keltuainen, suola), sokeri, sinappi (vesi, sinapinsiemen, sokeri, happamuudensäätöaine (E260), suola), suola, säilöntäaine (E202), sakeuttamisaine (E415), väri (E160a), hapettumisenestoaine (E385).
Onhan noissa valmiissa ihan ok. Mutta minä tein itse jossain välissä pikamajoneesia, ja se maistui aina hirveälle. Aikani yritin ja sitten purskuttelin ruokaöljyä pidempään ja tajusin että se hirveä maku tuli siitä halpisöljystä.
Sellainen kaamea kalamaku.
Sitä ei huomaa sillä öljyllä paistaessa tms. mutta majoneesissa se maistuu.
Olisko ollut joku halpa rapsiöljy.
Tee itse. Helppo surauttaa hetkessä sauvasekoittimella ja voit käyttää laadukasta oliiviöljyä etkä tarvitse lisäaineita.
Majoneesin tekoon menee muutama minuutti.
Tee se oliiviöljyyn, äläkä mihinkään akselirasvoihin.
Vierailija kirjoitti:
Täällä hopeakettu vatkaa majoneesit kenen tahansa nuoren tytön leivälle...tai vaikka piirakkaan!
Maailmankaikkeuden mittakaavassa ei nuoria tai vanhoja ole olemassakaan. On vain hetken maan päällä viivähtäviä olentoja.
Sinun nuoresi on itse asiassa vanha jo. Aika on suhteellista, etkä hopeakettu voi sille minkään.
Vaikea kuvitella tuon pitävän paikkaansa.