Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä korvata juusto?

Vierailija
29.01.2020 |

Rakastan juustoleipiä, mutta juuston suolaisuuden takia täytyy nyt vähentää sen syömistä. Millä suodattamalla voisi korvata juuston?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Talouspaperillla.

Vierailija
2/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka paljon normaalisti sitä juustoa oikein syöt? Ei muutamassa siivussa mahdottomia määriä suolaa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No syöt vähemmän sitä juustoa. Ei sitä millään korvata. Mutta toki leivän päälle voi laittaa sadoittain muitakin asioita kuin juustoa. Kokeile esimerkiksi erilaisia levitteitä kuten hummusta, kasvistahnoja yms.

Vierailija
4/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei juustoa voi korvata. Jos suolaa pelkäät, niin jätä se leipä sen juuston alta pois.

Vierailija
5/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kantapään silsajuustolla. Raasta sieltä tai ota juustohöylällä siivu.

Vierailija
6/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse suolatonta juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä voi pois. Tai käytä suolatonta voita.

Vierailija
8/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi korvata juusto?

Laita kaksi siivua makkaraa sen yhden sijaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikös mozzarella oo aika suolatonta.päälle mustapippuria ja oliiviöljyä.

Vierailija
10/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei juustoa voi korvata. Osta vähäsuolaista versiota jos noin ahdistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos juustoja rakastaa niin eihän niitä mikään täysin korvaa... Mutta välillä ainakin, arkena, voi kokeilla muuntyyppisiä leivänpäällysteitä esim. hummusta, tapenadea (oliivitahnaa), avokadolevitettä, porkkana-cashewlevitettä. Herkkuhetkiin sitten oikeat juustot.

Vierailija
12/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisssijuustolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

eikös mozzarella oo aika suolatonta.päälle mustapippuria ja oliiviöljyä.

Hyvä idea ainakin lämpimiin voileipiin! Esim. Pirkan kermajuustossa 1,6 g suolaa/100 g ja mozzarellassa 0,5 g. Kannattaa myös valita leipä ja levite tarkkaan. Itsetehty valkosipuliöljy on tosi hyvää lämppäreissä. 

Vierailija
14/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saksasta saa ihan pilvin pimein ihania proteiinipitoisia, vähäsuolaisempia juustoja. Samoin Italiasta.

En ymmärrä miksi meillä on vain Oltermanni kilo-juustot ja raejuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos juustoja rakastaa niin eihän niitä mikään täysin korvaa... Mutta välillä ainakin, arkena, voi kokeilla muuntyyppisiä leivänpäällysteitä esim. hummusta, tapenadea (oliivitahnaa), avokadolevitettä, porkkana-cashewlevitettä. Herkkuhetkiin sitten oikeat juustot.

Noista ainakin tapenade on paljon suolaisempaa kuin juusto. 

Vierailija
16/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saksasta saa ihan pilvin pimein ihania proteiinipitoisia, vähäsuolaisempia juustoja. Samoin Italiasta.

En ymmärrä miksi meillä on vain Oltermanni kilo-juustot ja raejuusto.

Aika puusilmä saa olla jos on vain nuo spotannut kaupasta. 

Vierailija
17/17 |
29.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valiolla on sitä jotain valsa-juustosarjaa, sen pitäisi olla vähäsuolaisempaa, kuin tavisjuuston. Tai sit vain vähennät suolan käyttöä. Ylhäällä lueteltiin hummukset ja muut, suolaisia nekin on.

Itse lopetin suolan käytön lähes kokonaan ruuanlaitossa. Makupaletin totuttaminen vei parisen viikkoa. Eipä haittaa enää satunnaiset, voimakassuolaiset tuotteet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi yksi