Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaisia ruokia teette haudutuspadassa? Entä käyttääkö kukaan ruokatermosta ruuanlaittoon?

Vierailija
18.01.2020 |

Tuntuu että kaikki konstit on käytetty enkä keksi enää uusia hyviä ruokalajeja. Ahdistaa. Uutenavuonna tein seurueelle termosastioihin niin ihanan keiton että toverini pyyhki kyyneleitä silmistään nautittuaan ihmeteltävät määrät talvista lihasoppaani. Keittoja kannattaa tehdä termospulloihin, ainekset laitetaan pulloon ja päälle kaadetaan kiehuva vesi, vihannekset, pippurit ja muut ainekset hautuvat rauhoittavassa tyhjiökuplassaan ja muhentuvat ihanaksi keitokseksi. Sellainen keitos nautittuna talvisella ulkoiluretkellää ravitsee sielua.
Kertokaa haudutusruuistanne, haluaisin eläytyä muhevien lanttujen, punajuurten ja porkkanoiden hautovaan maailmaan

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yhdeksän