Voiko sitkeän karjalanpaisti pelastaa jotenkin
Oli yön yli uunissa, mutta lihat ovat sitkeitä. Voisiko lihoista vielä saada jollain konstilla mureaa?
Kommentit (8)
Yön yli uunissa ja edelleen sitkeitä!? Missä lämpötilassa oli? Ja olihan nestettä riittävästi? Laita uudestaan pariksi tunniksi uuniin, vaikka 200 astetta, niin eiköhän ala olla mureaa...
Minulle käynyt joskus myös samoin, täydellinen epäonnistuminen. Panin yleiskoneessa silpuksi ja tein normi kastikkeen. Sitten kelpasi.
Vettä reilusti ja ennen tämä on onnistunut. Ehkä uunin lämpötila oli vähän matalampi. Nyt ovat uunissa 150 asteessa. Katsotaan mitä tulee. Kermaa ja soodaa laitoin hieman sekaan.
Vierailija kirjoitti:
Vettä reilusti ja ennen tämä on onnistunut. Ehkä uunin lämpötila oli vähän matalampi. Nyt ovat uunissa 150 asteessa. Katsotaan mitä tulee. Kermaa ja soodaa laitoin hieman sekaan.
Soodaa?
Ja miksi kermaa karjalanpaistissa?
Ei voi. Yhtä pilalla ovat kuin suurin osa suomalaisista naisista.
Vierailija kirjoitti:
Ei voi. Yhtä pilalla ovat kuin suurin osa suomalaisista naisista.
🙄🥃🥴
Aika outoa, oliko sinulla ne lihat nesteessä? Voisit varmaan laittaa sen paistin kattilaan kiehumaan niin että ne lihat ovat liemessä?