Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka noita "kakkuja" muka syö, mitä esim Cake boss tekee

Vierailija
20.11.2019 |

Puolet on vaneria ja metalliputkia loput sokerimassasta PALJAILLA KÄSILLÄ muotoiltuja värjättyjä eläimiä, autoja jne. sisällä jotain muroista tehtyä pahvin kaltaista kovaa ainetta.

Täytyy sanoa ihan suoraan, että ei noi mitään kakkuja ole, eikä tekisi mieli maistaa.
Feikkikakkuja.

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen aina ihmetellyt miksei amerikkalaisissa ohjeissa koskaan kostuteta kakkuja? Nehän on ihan tosi kuivia ja päällä vielä joku sokerimassakuorrute, kuulostaapa herkulliselta :(

Vierailija
2/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä taida maku häävi olla. 😂

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät osaisi oikeita täytekakkua kermavaahdolla tehdä.

Toi sokerimassasta vääntäminen on.hirveää katseltavaa, eipä tekisi mieli laittaa likasin käsin väännettyä värimassaa suuhun.,🤮

Vierailija
4/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep. Onhan ne hienoja, mutta makuun ei pahemmin panosteta.

Vierailija
5/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noilla menee ulkonäkö maun ja järkevyyden edelle.

Sokerimassakakut maistuvat pahalta, ainakin omasta mielestäni.

Vierailija
6/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen aina ihmetellyt miksei amerikkalaisissa ohjeissa koskaan kostuteta kakkuja? Nehän on ihan tosi kuivia ja päällä vielä joku sokerimassakuorrute, kuulostaapa herkulliselta :(

Eipä ihme kun näkyvät sitä syövän aina käsin, on vain kuivakakkua jossa sitä tyhmää kakkamassaa päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulen että ulkonäkö on tärkeempi kuin maku. Tykkään kyllä katsoa hänen ohjelmaansa.

Vierailija
8/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amerikassa nyt kaikessa on ylenmäärin sokeria, joten ei se sokerikuorrute niitä haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulen että yksi syy "kuivakakkuihin" on myös säilyvyys.

Ohjelmassa näyttää että "huoneenlämmössä" veivataan ties miten pitkään koristeita kakun päälle jne. ja kuskataan (usein helteisissä maisemissa) "autonperässä" juhlapaikalle, ja juhlissa kakku seisoo pöydällä ties miten pitkään

--> kerma ym. tuksin enää on syötävää, ja Usassa lienee vielä tulee isot korvaukset maksuun jos "kakkupomon" kakku sairastuttaa koko hääsetueen tmv.

Kuivakakku siten taas säilyy ties miten pitkään. Ohkelmassa ei muutenkaan yleensä ole esim. marjoja koristeena vaan karkkeja tai sokerikoristeita, jotka säilyvät nekin eri tavalla mitä esim. tuore marja.

Vierailija
10/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä voimantuneille kelpaa , eihän nuissa ole edes montaa kaloria,jos huuhtoo alas light-kokiksella

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten kehtaavat kutsua koko rakennelmaa kakuksi, suomalaiset ei edes kehtaisi myydä noita kakku-nimellä.

Sahaillaan pokkana vaneria leipomossa ja päällystetään se sokerimassalla, että näyttäisi "kakku" isolta. Syötävää osaa on korkeintaan kymmenesosa hökötyksestä, tuskin sitäkään.

Kermakakun näköisetkään ei ole aitoja kermakakkuja vaan just valkoista sokerimassasta yms tolla bossilla.

Vierailija
12/25 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

huijauksen makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Feikkiä ja epäterveellistä, niin kuin suurin osa amerikkalaisten jutuista.

Kumma kansakunta: ensin keksivät tosi addiktoivaa pikaruokaa, joka saa jotkut ihmiset lihomaan valaiksi, ja sitten ruvetaan tekemään rahaa tv-sarjoilla, joissa nämä lihavuuteensa vangitut ihmiset yrittää vapautua addiktiostaan. Ilman kunnollista psyykkistä apua, sitäpaitsi.  Dr Now vain laittaa ihmiset kotiin: ole syömättä.

Sori off-topic! :)

Vierailija
14/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En halua masentaa, mutta ei Amerikassa tunneta täyskäriä. Kakkuja ei kostuteta, väliin laitetaan korkeintaan jotain kreemiä, päälle sokerikuorrute ja kreemipursotukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luulen että yksi syy "kuivakakkuihin" on myös säilyvyys.

Ohjelmassa näyttää että "huoneenlämmössä" veivataan ties miten pitkään koristeita kakun päälle jne. ja kuskataan (usein helteisissä maisemissa) "autonperässä" juhlapaikalle, ja juhlissa kakku seisoo pöydällä ties miten pitkään

--> kerma ym. tuksin enää on syötävää, ja Usassa lienee vielä tulee isot korvaukset maksuun jos "kakkupomon" kakku sairastuttaa koko hääsetueen tmv.

Kuivakakku siten taas säilyy ties miten pitkään. Ohkelmassa ei muutenkaan yleensä ole esim. marjoja koristeena vaan karkkeja tai sokerikoristeita, jotka säilyvät nekin eri tavalla mitä esim. tuore marja.

Jep, olikohan joku Cake Boss vai samanlainen ohjelma jossa tiimit/leipurit kisailivat noiden sokerimassakakkujen teossa, yksi kakku taisi olla keskivertoa kosteampi kun alkoi valua ja kenottaa ja kuorrutteetkin rullautuivat kakusta irti.

Vierailija
16/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asun Amerikassa ja kakut ovat täällä tosi upeita mutta myös hyvänmakuisia. En ole törmännyt mihinkään paperikakkuihin. Täällä on laki joka kieltää syötäväksi kelpaamattomien osien piilottamisen ruuan sisään. Siksi mm. pääsiäismunat joissa yllätys sisällä ovat kiellettyjä. Tuohon ohjelmaan en ole törmännyt koskaan.

Sokerimassakakut taitavat olla historiaa muutenkin. Meilläpäin ainakin erilaiset juustokakut ( paistetut) jotka on koristetu tuoreilla marjoilla ja spongekakut ovat todella suosittuja. Red velvet, vanilja, porkkanakakku, lemon, chocolate ovat suosituimpia ja buttercream sisältönä. Kostutusta ei tarvita, kakkupohjat ovat kosteita muutenkin. Lapsille on usein sellainen jossa tavalliseen vaniljaiseen kakkupohjaan on lisätty strösseleitä ennen paistoa. Ei kai kukaan oikaasti enää käytä mitään sokerimassoja tai marsipaaneja kakkujen koristeluun?

17/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakku ei ole mikään oksettava kerma hirvitys vaan kauniisti ja taidokkaasti tehty sokerimassa kakku

Vierailija
18/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asun Keski-Euroopassa ja opin täällä, ettei kakkupohjia tarvitse kostuttaa. Täyte levitetään väliin ja päälle kermavaahto, ne kostuttaa kakun, kun antaa olla viileässä seuraavaan päivään. Tulee ihan täydellisiä kakkuja näin.

Vierailija
19/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan niillä se leipomo/myymälä puoli, mihin tekevät ihan oikeita juttuja. Noi vanerihässäkäthän on lähinnä sellaisia näytöskakkuja, ei niistä nyt niin kummoisesti ole tarkoituskaan syödä, nehän tulee pääasiassa aina johonkin ihme näytöksiin tai avajaisiin tai muihin kinkereihin, missä nyt pitää olla jotai näyttävää ja aiheeseen liittyvää krumeluuria. Muodon vuosi sitten siitä joku pikkupala mussutetaan.

Vierailija
20/25 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä tuossa ohjelmassa tehdyt kakut ovat vieläpä ihan amatöörimäisen näköisiä ja rumia.