Keittiöön kaksi jääkaappi-pakastinta erillisten jääkaapin ja pakastimen sijaan?
Onko kellään keittiössä kahta jääkaappi-pakastinyhdistelmää erillisen jääkaapin ja pakastimen sijaan? Olisiko järkevä ratkaisu?
Meillä on 2 hengen talous. Jääkaappi on kyllä aina täynnä, mutta aika paljon siellä on puolitöysiä hillopurkkeja ym, joita voisi vähän vähentää. Usein riittäisi ehkä vaan tuo jääkaappi-pakastin päällä.
Hyvä vai huono ajatus?
Kommentit (10)
Itse pidän vähän outona yhdistelmänä, koska pakastin osio jää siinä tapauksessa varsin pieneksi ja kaapeissa on hukkatilaa. Toisaalta täyskorkea pakastin voi olla haastava jos ylähyllyille ei yletä.
Mitä hukkatilaa niissä kaapeissa muka on?
Jos pitäisit usein vain toista yhdistelmää päällä, niin toisen pakastinta ei olisi järkevää käyttää lainkaan. Ehkä erillinen pikkujääkaappi olisi parempi?
Joo, ehkä toinen voisikin olla jää-viileäkaappi.
Toinen vaihtoehto voisi olla, että keittiössä olisi jää-viileäkaappi ja erillinen (pikku)pakastin. En tiedä miten iso keittiö teillä on mutta nykyään keittiöt ovat niin pieniä, ettei sinne oikein molempia mahdu. Erillinen pakastin on myös helpompi sulattaa, kun se on tyhjä ja itsestäni olisi kätevää, jos kaikki ruuat olisi samassa kaapissa.
Meillä on noin. Ei siinä ole ollut mitäön eritystä hyötyä jos ei nyt mitäön haittaakaan. Meillä oli sellaiset, missä pakastinta ja jääkaappia oli saman verran, mitta niitähän on eri kokoisina yhdistelminä. Takana oli muistaakseni joku sellainen ajatus, että kun jääkaappiosaan ja pakastinosaan on eri kompressorit, ja ne jokainen pyörittää omaa osastaan, ne ovat vähemmällä työllä ja kestävät kauemmin kuin jos on isot kaapit. En tiedä,pitääkö paikkkansa, kaappien ikä on nyt 16 vuotta.
Nuo yhdistelmäkaapit vaan on satasen pari kalliimpia kuin pelkkä jaakaappi tai pakastin, joten sittn kun kaapit uusitaan, me todennäköiseeti siirrtyään erillisiin kaappeihin.
Vierailija kirjoitti:
Toinen vaihtoehto voisi olla, että keittiössä olisi jää-viileäkaappi ja erillinen (pikku)pakastin. En tiedä miten iso keittiö teillä on mutta nykyään keittiöt ovat niin pieniä, ettei sinne oikein molempia mahdu. Erillinen pakastin on myös helpompi sulattaa, kun se on tyhjä ja itsestäni olisi kätevää, jos kaikki ruuat olisi samassa kaapissa.
Päinvastoin, olen itse kokenut, että näistä jääkaappipakastimistq pakastinosa on helppo sulattaa kun voi sulattaa yhden kerrallaan tyhjänä ollessa ja se toinen on käynnissä, eikä siis tarvi olla kaiken sulana. Jääkaappiosassa ja pakastinosassa on eri kompressorit, eli niistä voi hyvin olla toinen päällä ja toinen poissa päältä.
Meillä on näin. Ei tosin oma valinta vaan oli jo asuntoa ostettaessa. Mutta olen tykännyt. Toinen jääkaappi on meillä juomajääkaappi, jossa pidämme pienintä mahdollista lämpötilaa. Toinen jääkaappi on sitten ruualle ja hieman korkeammalla lämpötilalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen vaihtoehto voisi olla, että keittiössä olisi jää-viileäkaappi ja erillinen (pikku)pakastin. En tiedä miten iso keittiö teillä on mutta nykyään keittiöt ovat niin pieniä, ettei sinne oikein molempia mahdu. Erillinen pakastin on myös helpompi sulattaa, kun se on tyhjä ja itsestäni olisi kätevää, jos kaikki ruuat olisi samassa kaapissa.
Päinvastoin, olen itse kokenut, että näistä jääkaappipakastimistq pakastinosa on helppo sulattaa kun voi sulattaa yhden kerrallaan tyhjänä ollessa ja se toinen on käynnissä, eikä siis tarvi olla kaiken sulana. Jääkaappiosassa ja pakastinosassa on eri kompressorit, eli niistä voi hyvin olla toinen päällä ja toinen poissa päältä.
LOL. Haloo! Vuosituhat on vaihtunut. Ei niitä enää "sulateta"
Invan kysymys, ei päätä häntää