Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä halkaista jäinen ruislimppu? Kirveellä?

Vierailija
04.11.2019 |

Vai menisikö se sahalakiveitsellä hinkuttamalla?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirves voi hajota. Mikrouuni voi auttaa tässä?

Vierailija
2/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla kunnon sahaa? Sillä onnistuu:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristimen voi tarvita sahatessa.

Entä jos antaisit vain sulaa?

Vierailija
4/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko niin kiire, ettei sen voi antaa sulaa? Mikro tai ihan uunikin voisi tosiaan auttaa.

Vierailija
5/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Giljotiinillä, jos sattuu sellainen löytymään

Vierailija
6/6 |
04.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastaisen varalle pilko leipä pienempiin osiin ennen pakastamista. Helpompi sulattaa mikrossa.