Suklaa ilman palmuöljyä
Mitä joulusuklaata ostaisi? Kaikissa Fazerin suklaissa (esim.Geisha) taitaa olla palmuöljyä? Maku ainakin mielestäni muuttunut kitkerämmäksi.
Kommentit (75)
Mä olen siirtynyt Dammenbergin nappeihin. Ei ne mitään konvehteja tietenkään ole, mutta maku on loistava.
Onko Lindtin suklaissa palmuöljyä?
Vierailija kirjoitti:
Onko Lindtin suklaissa palmuöljyä?
Ei kaikissa, mutta monessa on.
Vierailija kirjoitti:
Toblerone ainakin.
Katsoin kaupassa, että Tobleronessa on kaakaota 26% ja sokeria 60%. Onko tuo edes suklaata enää?
Olen itse alkanut karttamaan palmuöljyllisiä tuotteita. Harmi, että sitä on niin monessa tuotteessa, mitä on tullu ostettua. Googlasin juuri Fazerin kinkkunyytin (paistopisteen tuote), niin eiköhän siinäkin sitä ollut.. Olen tykännyt niitä välillä syödä.
Eikä siinä mitään, en ole neuroottinen, mutta jos lähes joka tuotteessa sitä on, niin ei ole hyvä juttu kyllä se.
Vierailija kirjoitti:
Olen itse alkanut karttamaan palmuöljyllisiä tuotteita. Harmi, että sitä on niin monessa tuotteessa, mitä on tullu ostettua. Googlasin juuri Fazerin kinkkunyytin (paistopisteen tuote), niin eiköhän siinäkin sitä ollut.. Olen tykännyt niitä välillä syödä.
Eikä siinä mitään, en ole neuroottinen, mutta jos lähes joka tuotteessa sitä on, niin ei ole hyvä juttu kyllä se.
Kyllähän sitä melkoisesti kertyy jos sitä on ympätty lähes kaikkeen mitä syö.
Perussuklaat. Palmuöljyä käytetään täytesuklaissa koostumuksen vuoksi. Korvaa entisen teollisesti kovetetun rasvan.
Todennäköisesti sokkotestissä ette maistaisi mitään, mutta pitää vaan motkottaa.
Muutama Lidlissä myytvä suklaa, hyviä ovat ja ilman palmuöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti sokkotestissä ette maistaisi mitään, mutta pitää vaan motkottaa.
Nimenomaan sokkona luulin, että vanhemmiten olen vain alkanut inhota entisiä lempisuklaitani geishaa ja fazerinaa. Luinkin sitten tetoa uusituista resepteistä sen JÄLKEEN.
Melkein itkettää, kun tajuaa, ettei omat lapsenlapset pääse edes maistamaan kunnollista suklaata eläessään. Ihmiskunta saavutti huippuhetkensä, nyt se on jo menossa kovaa vauhtia alaspäin.
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti sokkotestissä ette maistaisi mitään, mutta pitää vaan motkottaa.
Sokkotestissä sylkisin kaikki nykysuklaat pois. Tutun kääreen näkeminen auttaa edes vähän muiston säilyttämisessä.
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti sokkotestissä ette maistaisi mitään, mutta pitää vaan motkottaa.
Palmuöljyn liittyy paljon eettisiä ongelmia, se on myös pahaksi terveydelle.
Vierailija kirjoitti:
Melkein itkettää, kun tajuaa, ettei omat lapsenlapset pääse edes maistamaan kunnollista suklaata eläessään. Ihmiskunta saavutti huippuhetkensä, nyt se on jo menossa kovaa vauhtia alaspäin.
Ja palmuöljy suklaassa kertoo tämän tosiseikan erityisen järkyttävällä tavalla. Voi lapsenlapsiparkoja!
Wienernougat on huonontunut taas entisestään. Oli öljyistä limaa, eikä maistunut enää edes mantelille.
Vierailija kirjoitti:
Melkein itkettää, kun tajuaa, ettei omat lapsenlapset pääse edes maistamaan kunnollista suklaata eläessään. Ihmiskunta saavutti huippuhetkensä, nyt se on jo menossa kovaa vauhtia alaspäin.
😪nyyh
Vierailija kirjoitti:
Wienernougat on huonontunut taas entisestään. Oli öljyistä limaa, eikä maistunut enää edes mantelille.
Kaakaovoin tilalla palmuöljyä. Roskatuote nykyään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melkein itkettää, kun tajuaa, ettei omat lapsenlapset pääse edes maistamaan kunnollista suklaata eläessään. Ihmiskunta saavutti huippuhetkensä, nyt se on jo menossa kovaa vauhtia alaspäin.
Ja palmuöljy suklaassa kertoo tämän tosiseikan erityisen järkyttävällä tavalla. Voi lapsenlapsiparkoja!
On ne huonontuneet muutenkin. Kaakaovoita ei enää ole. Kaakao on huonompilaatuista. Sokeria on ihan liikaa. Pähkinöistä ja manteleista tingitään. Väri on haileampaa. Koostumus ja suutuntuma ovat surkeampia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wienernougat on huonontunut taas entisestään. Oli öljyistä limaa, eikä maistunut enää edes mantelille.
Kaakaovoin tilalla palmuöljyä. Roskatuote nykyään.
Täytyy olla muitakin muutoksia, koska viime vuonna pystyi vielä syömään. Ja jo silloin oli tapahtunut tuo palmuöljy-muutos.
Toblerone ainakin.