Ei ole kyllä amerikkalaiset "letut" hyviä
Sananmukasesti maistuvat enemmän kakulta (panCAKES).
Ostin viime viikolla Lidlistä ja aamupalaksi lämmitin kaksi, yhden pystyin syömään, toinen jäi syömättä. Ja kauhean tuhteja, yhdestä tuntui tulevan jo täyteen, suomalaisia lettuja vetelen vaikka kahdeksan putkeen.
Ja se niiden mc&cheesesekin... Joskus ostin sitä. Ihan makaronivellin makuista, makeaa.
Teen parempaa "juustomakaronia" ihan sillä että teen makaronilaatikon juustolla, eikä ole makeaa.
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Aamiaispannarit kannattaa paistaa itse, tulee paljon parempia. Ja toki ovat lettuja tuhdinmpia, vertaa ennemmin uunipannukakkuun kuin lettuihin. Eineksenä en välttämättä ostaisi, ovat parhaita tuoreina.
Ei kiitos, liian makeita ja kakkumaisia, kyllä tästä käsityksen sai, niin ei tarvitse itse tehdä.
Itse ostin noita aikoinaan paikallisesta Lidlistä, ja oli oikein hyviä, lapsetkin tykkäsivät. Harmi kyllä ovat poistuneet valikoimasta täällä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamiaispannarit kannattaa paistaa itse, tulee paljon parempia. Ja toki ovat lettuja tuhdinmpia, vertaa ennemmin uunipannukakkuun kuin lettuihin. Eineksenä en välttämättä ostaisi, ovat parhaita tuoreina.
Ei kiitos, liian makeita ja kakkumaisia, kyllä tästä käsityksen sai, niin ei tarvitse itse tehdä.
Nuo Lidlin pannarit ovat liian makeita. Jos tekee itse, niin ei tarvitse laittaa sokeria ollenkaan, tulee todella hyviä.
Eri
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamiaispannarit kannattaa paistaa itse, tulee paljon parempia. Ja toki ovat lettuja tuhdinmpia, vertaa ennemmin uunipannukakkuun kuin lettuihin. Eineksenä en välttämättä ostaisi, ovat parhaita tuoreina.
Ei kiitos, liian makeita ja kakkumaisia, kyllä tästä käsityksen sai, niin ei tarvitse itse tehdä.
Ei tietenkään tarvitse tykätä, mutta makeus on kyllä säädettävissä. Siihen reseptiin jota itse käytän, tulee sokeria 1 rkl. En nyt sinua yritä ylipuhua, sanon tämän vaan siksi ettei joku luulisi että ne ovat makeudeltaan kuin donitseja tms :)
Nehän onkin nimenomaan pannukakkuja, eivät lettuja. Eivätkä kyllä kumpikaan ole parhaimmillaan eineksenä ostettuina.
Ei ihme että maistuivat makeilta, niissä hän on 18 % sokeria! En varmaan itsekään tykkäisi, kun teen kotona tulee 4 dl jauhoja ja 2 rkl sokeria...
Eihän niihin herranen aika oikeasti panna sokeria lainkaan!
Kuka aivoton id.ootti vertailee itsetehtyjä ja eineksiä? Eikä kyse edes ole letuista, vana pannukakusta. Oikea vertailukohta on siten amerikkalaiset pannukakut ja suomalainen pannukakku. Ensinmainittu voittaa kirkkaasti!
Tehkää itse. Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita, siihen lisätään siis maitoa, voita tai öljyä ja munaa. Ei sokeria lainkaan.
Itse laitan joukkoon myös mustikoita tai vaikkapa omenaraastetta ja kanelia. Aivan mahtavan hyviä tulee, valmiiden päälle lorautetaan hiukan vaahterasiirappia.
Amerikkalaiset pannukakut ovat kuohkeita, eivätkä mitään "sitkeää kengänpohjaa" kuten suomalainen pannukakku. Saati letut.
Reseptejä on monia, mutta kyse siis on kuohkeista pannukakuista, ei lätyistä. Ja niihin ei yleensä laiteta yhtään sokeria, koska valmiit pannukakut syödään vaahterasiirapin kera. Voi sokeria toki laittaa, muttei se siis olennaisesti kuulu amerikkalaisiin pannareihin.
Vierailija kirjoitti:
Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita,
Minkä merkkisiä?
En ikinä ostaisi lettuja tai pannareita kaupasta valmiina - yök!
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä on monia, mutta kyse siis on kuohkeista pannukakuista, ei lätyistä. Ja niihin ei yleensä laiteta yhtään sokeria, koska valmiit pannukakut syödään vaahterasiirapin kera. Voi sokeria toki laittaa, muttei se siis olennaisesti kuulu amerikkalaisiin pannareihin.
Joku voisi laittaa maailmase parhaan reseptin niin ei tarvis testailla monia🙂
-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-
Vierailija kirjoitti:
Eihän niihin herranen aika oikeasti panna sokeria lainkaan!
Kuka aivoton id.ootti vertailee itsetehtyjä ja eineksiä? Eikä kyse edes ole letuista, vana pannukakusta. Oikea vertailukohta on siten amerikkalaiset pannukakut ja suomalainen pannukakku. Ensinmainittu voittaa kirkkaasti!
Tehkää itse. Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita, siihen lisätään siis maitoa, voita tai öljyä ja munaa. Ei sokeria lainkaan.
Itse laitan joukkoon myös mustikoita tai vaikkapa omenaraastetta ja kanelia. Aivan mahtavan hyviä tulee, valmiiden päälle lorautetaan hiukan vaahterasiirappia.
Amerikkalaiset pannukakut ovat kuohkeita, eivätkä mitään "sitkeää kengänpohjaa" kuten suomalainen pannukakku. Saati letut.
Ei todellakaan voita amerikkalaiset panvakesit suomalaista pannukakkua.
Oletko hullu.
Pannari on namskista namm, nuo pancakesit ihan paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita,
Minkä merkkisiä?
Punaruskea pahvipakkaus, All American Pancake mix, Mississippi Belle. Löytyy sekä s-ryhmän hyvinvarustelluista marketeista että citymarketeista.
Hopeakettu kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä on monia, mutta kyse siis on kuohkeista pannukakuista, ei lätyistä. Ja niihin ei yleensä laiteta yhtään sokeria, koska valmiit pannukakut syödään vaahterasiirapin kera. Voi sokeria toki laittaa, muttei se siis olennaisesti kuulu amerikkalaisiin pannareihin.
Joku voisi laittaa maailmase parhaan reseptin niin ei tarvis testailla monia🙂
En tiedä onko maailman paras, mutta ihan hyvän makuisia on tullut tällä:
https://www.meillakotona.fi/reseptit/amerikkalaiset-pannukakut-ja-marja…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamiaispannarit kannattaa paistaa itse, tulee paljon parempia. Ja toki ovat lettuja tuhdinmpia, vertaa ennemmin uunipannukakkuun kuin lettuihin. Eineksenä en välttämättä ostaisi, ovat parhaita tuoreina.
Ei kiitos, liian makeita ja kakkumaisia, kyllä tästä käsityksen sai, niin ei tarvitse itse tehdä.
Nuo Lidlin pannarit ovat liian makeita. Jos tekee itse, niin ei tarvitse laittaa sokeria ollenkaan, tulee todella hyviä.
Eri
Joo mutta se koostumus on kuitenkin liian kakkumainen, en tykännyt.
Maistuu enemmän kuivakakulta kuin letulta tai pannarilta.
Ihan kuin paksua vohvelia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita,
Minkä merkkisiä?
Punaruskea pahvipakkaus, All American Pancake mix, Mississippi Belle. Löytyy sekä s-ryhmän hyvinvarustelluista marketeista että citymarketeista.
Ja tuossa valmiissa jauhoseoksessa on kyllä hiukan sokeria, mutta sitä ei siis ole mikään pakko laittaa amerikkalaisiin pannareihin, jenkkiresepteissä sitä ei ole tai vain lusikallinen tai pari.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän niihin herranen aika oikeasti panna sokeria lainkaan!
Kuka aivoton id.ootti vertailee itsetehtyjä ja eineksiä? Eikä kyse edes ole letuista, vana pannukakusta. Oikea vertailukohta on siten amerikkalaiset pannukakut ja suomalainen pannukakku. Ensinmainittu voittaa kirkkaasti!
Tehkää itse. Marketeissa myydään myös jauhoseosta, jolla saa ihanan kuohkeita pannareita, siihen lisätään siis maitoa, voita tai öljyä ja munaa. Ei sokeria lainkaan.
Itse laitan joukkoon myös mustikoita tai vaikkapa omenaraastetta ja kanelia. Aivan mahtavan hyviä tulee, valmiiden päälle lorautetaan hiukan vaahterasiirappia.
Amerikkalaiset pannukakut ovat kuohkeita, eivätkä mitään "sitkeää kengänpohjaa" kuten suomalainen pannukakku. Saati letut.
Ei todellakaan voita amerikkalaiset panvakesit suomalaista pannukakkua.
Oletko hullu.Pannari on namskista namm, nuo pancakesit ihan paskaa.
No makuja on moneksi.
Ja vain hullu vertailee muoviinpakattuja einespannareita itse tehtyihin. Tee itse ja sano vasta sitten. Päätellen aloituksestasi et kyllä tosin osaa tehdä mitään itse....
Ja senkin jälkeen kyse on vain sinun omasta mielipiteestäsi.
Vierailija kirjoitti:
Hopeakettu kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä on monia, mutta kyse siis on kuohkeista pannukakuista, ei lätyistä. Ja niihin ei yleensä laiteta yhtään sokeria, koska valmiit pannukakut syödään vaahterasiirapin kera. Voi sokeria toki laittaa, muttei se siis olennaisesti kuulu amerikkalaisiin pannareihin.
Joku voisi laittaa maailmase parhaan reseptin niin ei tarvis testailla monia🙂
En tiedä onko maailman paras, mutta ihan hyvän makuisia on tullut tällä:
https://www.meillakotona.fi/reseptit/amerikkalaiset-pannukakut-ja-marja…
Kiitos🙂
Reseptissä oleva marjaisa voi on jotain mitä ei ole tullut koskaan mieleen olevan olemassakaan😄
Juu pitää tehdä tuolla tavalla joskus🙂
-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-
Niin, mistä nyt kukin tykkää. Eineksistä en sano mitään, koska niitä en syö ja ajatuskin muoviin pakatuista pannukakuista etoo.
Mutta kuohkeat vastapaistetut amerikkalaiset pannukakut varsinkin mustikoiden ja vaahterasiirapin kanssa ovat aivan taivaallisia. Paljon parempia kuin jänkkitiivis suomalainen pannukakku tai lettu.
Aamiaispannarit kannattaa paistaa itse, tulee paljon parempia. Ja toki ovat lettuja tuhdinmpia, vertaa ennemmin uunipannukakkuun kuin lettuihin. Eineksenä en välttämättä ostaisi, ovat parhaita tuoreina.