Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko neljän juuston pizza mistään kotoisin?

Vierailija
10.10.2019 |

Te, jotka sellaista syötte, kertokaa, miltä maistuu. En ole koskaan uskaltanut sellaista kaupasta ostaa 😁

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolassa on, kaupan versiot ei. Kaupan versioissa jotain halpaa jämäjuustoa joka ei ole oikeaa "homejuustoa", "emmentalia" tai "pecorinoa" nähnytkään.

Ylipäätään en enää osta kaupan pitsoja kun niissä on vastenmielinen teollinen jälkimaku ja pohja maistuu oudolta vaikka kokeilisi kymmeniä eri brändejä.

 

Vierailija
2/10 |
10.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupasta ei kannata ostaa, oon ostanut monen merkin juustopitsoja. Reunat on palaneet vaikka täyte on vielä haalea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis se pakastealtaassa myytävä n. vitosen hintainen on ihan mautonta. Siskon lapset ruinasivat, niin ostin heille, mutta siinähän oli vain ihan surkeita juustoja kuten edamia ja emmentalia. En muista mitä ne kaksi muuta olivat, mutta mauttomia nekin.

Vierailija
4/10 |
10.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehtynä oikein hyvä. Laitan tuoretta mozzarellaa, grana padanoa, gorgonzolaa ja cheddaria (tai pecorino romanoa).

Älkää hienostelko sen bufalan kanssa pizzassa, se on liian märkää ja muuttaa pizzan lätäköksi. Ihan karvalakkimozzarella käy paremmin pizzaan.

Vierailija
5/10 |
10.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialaisessa pikkupizzeriassa on. Suomessa ei.

Vierailija
6/10 |
11.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksistanne! Näiden perusteella uskaltaisin joskus raflassa sellaisen ottaa tai jopa tehdä itse! :)

- Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liiterin neljän juuston pizza on ihan paras

Vierailija
8/10 |
11.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kuivia juustoja niin hyvää tulee! Jos pistät mozzarellaaa, edamia jne. Tulee jätäkkö.

Parmesaani, cheddar, feta, yks pehmeä juusto, tässä tapauksessa mozzarella. Ei paljon.

Jos juustopizzassa liikaa juustoa laittas niin siitä tulee mauton! :O

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tehtynä oikein hyvä. Laitan tuoretta mozzarellaa, grana padanoa, gorgonzolaa ja cheddaria (tai pecorino romanoa).

Älkää hienostelko sen bufalan kanssa pizzassa, se on liian märkää ja muuttaa pizzan lätäköksi. Ihan karvalakkimozzarella käy paremmin pizzaan.

Cheddaria?!

Vierailija
10/10 |
11.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

^ porca miseria!

Joo on se hyvää pizzeriassa. Tosin onhan siinä ihan helevetinmoinen annos rasvaa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan yksi