Olen kyllä ihan järjettömän huono kokki
Onnistuin jotenkin ryssimään yksinkertaisen valmistaikinapohjaisen marjapiirakankin. Pohja on jotenkin kamalan kova ja koko piirakka aivan mauton 😂
Jos joudun tekemään ruokaa, on se aina mautonta kun en uskalla maustaa kunnolla.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Minä taas olen hyvä kokki.
Laittaisin sinulle aina ruoat.
Sopisimme sen puolesta hyvin yhteen.
Mulla onneksi on jo kotona ruuanlaittaja.
Ootko mun aiti?
Sen mielesta suola on helvetista ja tekee siis aina lahes taysin suolattomia ruokia, jotka ei siis maistu yhtaan miltaan.
Vinkkina, etta jos seuraat resepteja niin voit ihan huoleti kayttaa niita maaria, jotka reseptissa lukevat. Ja kannattaa tehda reseptien mukaan ainakin alkuun, jos on huono kokki.
Jossain vaiheessa sitten alkaa itse oppia, mitka maut/mausteet sopii yhteen.
Mutsilla on noita kanssa, ettei tajua makujen paalle mitaan. Saattaa tehda lasagnea ja tarjota sen kanssa jaavuorisalaatti-tolkkiananas-savumakrillisalaattia. :D Sitten sita on pakko syoda kun ei kehtaa olla ottamatta kun toinen on nahnyt vaivaa....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä taas olen hyvä kokki.
Laittaisin sinulle aina ruoat.
Sopisimme sen puolesta hyvin yhteen.Mulla onneksi on jo kotona ruuanlaittaja.
Voi harmi, kyllä ne kokkitaidot kehittyy tekemällä
vaikka välillä pieleen meneekin.
treffit kirjoitti:
Ootko mun aiti?
Sen mielesta suola on helvetista ja tekee siis aina lahes taysin suolattomia ruokia, jotka ei siis maistu yhtaan miltaan.
Vinkkina, etta jos seuraat resepteja niin voit ihan huoleti kayttaa niita maaria, jotka reseptissa lukevat. Ja kannattaa tehda reseptien mukaan ainakin alkuun, jos on huono kokki.
Jossain vaiheessa sitten alkaa itse oppia, mitka maut/mausteet sopii yhteen.
Mutsilla on noita kanssa, ettei tajua makujen paalle mitaan. Saattaa tehda lasagnea ja tarjota sen kanssa jaavuorisalaatti-tolkkiananas-savumakrillisalaattia. :D Sitten sita on pakko syoda kun ei kehtaa olla ottamatta kun toinen on nahnyt vaivaa....
Mä seuraan kyllä reseptejä, mutta niissä on ne määrät kai niin turvallisia että lopputulos ei maistu mun suuhun oikein miltään. En kuitenkaan uskalla soveltaa koska siinä menen vielä enemmän metsään, koettu on sekin! Ap
Vierailija kirjoitti:
treffit kirjoitti:
Ootko mun aiti?
Sen mielesta suola on helvetista ja tekee siis aina lahes taysin suolattomia ruokia, jotka ei siis maistu yhtaan miltaan.
Vinkkina, etta jos seuraat resepteja niin voit ihan huoleti kayttaa niita maaria, jotka reseptissa lukevat. Ja kannattaa tehda reseptien mukaan ainakin alkuun, jos on huono kokki.
Jossain vaiheessa sitten alkaa itse oppia, mitka maut/mausteet sopii yhteen.
Mutsilla on noita kanssa, ettei tajua makujen paalle mitaan. Saattaa tehda lasagnea ja tarjota sen kanssa jaavuorisalaatti-tolkkiananas-savumakrillisalaattia. :D Sitten sita on pakko syoda kun ei kehtaa olla ottamatta kun toinen on nahnyt vaivaa....
Mä seuraan kyllä reseptejä, mutta niissä on ne määrät kai niin turvallisia että lopputulos ei maistu mun suuhun oikein miltään. En kuitenkaan uskalla soveltaa koska siinä menen vielä enemmän metsään, koettu on sekin! Ap
No ala sovella, laita vaan vahan enemman samaa maustetta, yhta kerrallaan. Kylla se siita!
Niin ja kokkausvaiheessa maistelu on tarkeaa! Ei siis silleen etta vasta lopuksi, vaan koko prosessin lapi (no raakaa kanaa sisaltavia ei toki kannata ;) ).
Minäkin olen huono kokki. En ole ikinä viitsinyt opetella.
N41
treffit kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
treffit kirjoitti:
Ootko mun aiti?
Sen mielesta suola on helvetista ja tekee siis aina lahes taysin suolattomia ruokia, jotka ei siis maistu yhtaan miltaan.
Vinkkina, etta jos seuraat resepteja niin voit ihan huoleti kayttaa niita maaria, jotka reseptissa lukevat. Ja kannattaa tehda reseptien mukaan ainakin alkuun, jos on huono kokki.
Jossain vaiheessa sitten alkaa itse oppia, mitka maut/mausteet sopii yhteen.
Mutsilla on noita kanssa, ettei tajua makujen paalle mitaan. Saattaa tehda lasagnea ja tarjota sen kanssa jaavuorisalaatti-tolkkiananas-savumakrillisalaattia. :D Sitten sita on pakko syoda kun ei kehtaa olla ottamatta kun toinen on nahnyt vaivaa....
Mä seuraan kyllä reseptejä, mutta niissä on ne määrät kai niin turvallisia että lopputulos ei maistu mun suuhun oikein miltään. En kuitenkaan uskalla soveltaa koska siinä menen vielä enemmän metsään, koettu on sekin! Ap
No ala sovella, laita vaan vahan enemman samaa maustetta, yhta kerrallaan. Kylla se siita!
Niin ja kokkausvaiheessa maistelu on tarkeaa! Ei siis silleen etta vasta lopuksi, vaan koko prosessin lapi (no raakaa kanaa sisaltavia ei toki kannata ;) ).
No, ehkä pärjään vaikkka olenkin ihan käsi ruuan laitossa. Kokkaaminen on kyllä vastenmielisempiä kotitöitä ja vältän sitä mahdollisimman pitkälle... ap
Älä huoli, mun äitini on kaikessa mallia "ennakkoluuloton kokeilija". Yksi- ja kuusijalkaiset itserakennetut kaapit kyllä kestäisi ja parketin paikkaaminen tinalla ehdittiin torppaamaan ennen tulipaloa, mutta makuhermojen teurastus on riipivää, etenkin fuusioperinneruokainspiraation iskiessä. Aikanaan oli umpioitu lohi kookosmaidossa, viimeksi poiketessa tarjottiin salmiakkisilakkaa jogurttikastikkeessa. Edes kokki ei ollut uskaltanut maistaa sitä, en tohtinut viedä häneltä sitä kunniaa. 😶
Minä taas olen hyvä kokki.
Laittaisin sinulle aina ruoat.
Sopisimme sen puolesta hyvin yhteen.