Perinteinen lauantaimakkara, ei lapsena maistunut koskaan kun kotiin ei ostettu. Mun miehen myötä olen siihen tykästynyt.
Kommentit (13)
Siinäpä kivan harhaanjohtava nimike jonkun ruumiille.
En tykkää sianlihasta enkä sitä arkena muutenkaan syö, mutta isovanhemmat teki aina voileipiä lauantaimakkaralla.
Koskaan en tule siitä nostalgiasta pääsemään yli, aina syön heillä launtaimakkara-paahtoleivän tai ruisleivän jos tulee käytyä kylässä. Ihan maukasta ja hyvin maustettua se on.
Hyvvää ja halapaa mutta suolaa pukkaa
Laatu ja maku olivat paljon parempia seitkytluvulla. Ostin sitä Cygneuksenkadun lihakaupasta. Anopille olin tottunut syömään.
Erosin hänen pojastaan, ja siihen loppui lauantaimakkaran syönti.
Maistoin jossain kyläpaikassa pari vuotta sitten, ei ollut entisellään.
Herkulta maistuu aina välillä, toinen lapsista pyytää välillä kaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Laatu ja maku olivat paljon parempia seitkytluvulla. Ostin sitä Cygneuksenkadun lihakaupasta. Anopille olin tottunut syömään.
Erosin hänen pojastaan, ja siihen loppui lauantaimakkaran syönti.
Maistoin jossain kyläpaikassa pari vuotta sitten, ei ollut entisellään.
Lisään, että anopin eväät olivat joka päivä ranskanleipää, paksusti voita ja lauantaimakkaran. Kahvia termoksessa. Eli kuotenm80 vuotiaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Laatu ja maku olivat paljon parempia seitkytluvulla. Ostin sitä Cygneuksenkadun lihakaupasta. Anopille olin tottunut syömään.
Erosin hänen pojastaan, ja siihen loppui lauantaimakkaran syönti.
Maistoin jossain kyläpaikassa pari vuotta sitten, ei ollut entisellään.
Ranskanleipä, voi sekä ohuet lauantaimakkara- tai meetvurstisiivut, lisäksi tuorekurkkua, tomaattia ja/tai persiljaa. Hyvää oli!
Vierailija kirjoitti:
Hyvvää ja halapaa mutta suolaa pukkaa
Vähemmän kuin leivässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvvää ja halapaa mutta suolaa pukkaa
Vähemmän kuin leivässä.
Löpötihöpöti; Leivässä 1/100, makkarassa 2/100
Mulla sama juttu aladoobin kanssa. Ei koskaan lapsena ollut mutta mieheni mukana tuli jääkaappiin. Paksu siivu, päälle pari tippaa hyvää etikkaa ja persiljaa tai tilliä. Nam.
Ei vaan pysty...!
M 45