Lue keskustelun säännöt.
Matalaproteiininen vehnäjauho kuten amerikkalainen "cake flour", mistä?
13.09.2019 |
Myydäänkö tuon tyyppistä jauhoa Suomessa jollain tietyllä nimellä, ja missä?
Tiettyjä juttuja leipoessa tarvitsisi ja ainakaan normaalit suomalaiset jauhot ei vaikuta olevan oikeanlaisia koskea liian korkea proteiinipitoisuus.
Kiitos!
Kommentit (2)
Ei taida Suomessa juurikaan olla myynnissä. Ulkomailla käytössä oleva "resepti" omatekoiselle on yksi (amerikkalainen) kuppi jotain perus 10-12% vehnäjauhoja, josta poistetaan kaksi ruokalusikkaa ja lisätään kaksi ruokalusikkaa maissitärkkelystä. Ei pakata tiiviisti mitatessa, normaali laittaminen ja tasoitus. Siivilöi kaikki kunnolla yhteen, että jauhot sekoittuvat keskenään yhteinäiseksi seokseksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hyp