Onko se urbaanilegenda vai totta, että kokit/ ruokien tekijät sylkevät (omasta mielestään) vaikean asiakkaan ruokaan?
Kommentit (5)
Kuinka moni kokki edes näkee asiakkaan? Onko tarjoilijoilla haluja ja aikaa jousta kertomassa jokaisesta asiakkaasta kokille?
Jenkkidokkarissa lääkärit kertoivat mitä kaikkea ruuasta oli löytynyt, kun ihmiset saaneet tauteja niistä.
Pahin oli se kun jossain Jenkkien tacopaikassa oli käynyt hankalia asiakkaita, ja joku työntekijöistä suuttunut siitä ja oli sontinut tacoihin mitkä heille tarjoiltiin! YÖK!
Aika paha tais olla rangaistus ja vahingonkorvauksetkin vielä, kun selvisi.
Ei kannata ruumiineritteitä ruokiin laittaa, koska DNA ja jokaisella on omansa joka voidaan jäljittää :)
En tiedä, mutta jos kokki notkuu ravintolan (etu tai taka) ovella röökillä kierrän paikan kaukaa. Tupakoiva kokki ei pysty maistamaan omaa ruokaansa.
Ei syljetä.
Runkathan.