Onko lohi edes terveellistä syödä?
Lohta mainostettiin hyväksi kalaksi: syö kaksi krt viikossa.
Siinä on hyviä rasvahappoja sanottiin.
 Onko purkissa tulevaisuus
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Kasvatettu lohi on myrkyllistä.
Miksi sitä myydään ruoaksi, jos se on myrkyllistä
No jos ei ihan kahdesti viikossa, niin kalaa on hyvä syödä ainakin kerran kahdessa viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Kalan syöminen on murhaa!!!11!!!!
Soijan syöminen on murha! Kamalaa teurastusta sadonkorjuuaikana!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvatettu lohi on myrkyllistä.
Miksi sitä myydään ruoaksi, jos se on myrkyllistä
Rahan takia.
Kalan syömisessä arveluttaa nämä kaikki lääke- ja huumausaineet ja muut myrkyt joita kaloihin imeytyy ihmisten jätevesistä vaikka ne puhdistetaankin. Luulisi että joku tunturipuron vapaa lohi on terveellinen mutta kaikki muut kalat on alkaneet vähän epäilyttää että kuinka puhtaita ne loppuviimeksi ovat?
Jotain se kertoo, että norjassa on suositeltu, että raskaana olevat ei söisi norjalaista lohta. En muista, mistä luin sen.
Onhan siinä kaikenmaailman antibiootteja, väriaineitä ym.
Mitäköhän ihmisen pitäisi syödä. Viljellä itse kaiken mitä syö, kasvattaa kanat, porsaat ja lehmät niin että ne söisi vain itsetuotettua rehua.
Onko metsämarjat ja sienet terveellisiä. Saasteet kerääntyy niihin maasta ja ilmasta.
Osta suomalaista kirjolohta vielä kun voit. Ennenkuin kaivosyhtiöt tuhoaa loputkin vesistöt.
Teoreettisesti lohen sisältämä rasva olisi terveellistä. Tiedäthän, omegaa.
Noh, oikeesti omega-rasvahappoja on monenlaisia ja olennaista olisi saada niitä tasapainoisesti. Tuppaamme saamaan enemmän kuin tarpeeksi omega-3 rasvahappoja, joita juuri kalasta saa, kun taas kasvikunnan pehmeiden rasvojen omega-6 jne. rasvahapot jäävät vähemmälle. (kasveista saa myös omega-3:a)
Siis et luultavasti tarvitse kalaa rasvan vuoksi.
Lohi on petokala, ja ravintoketjun huipulle rikastuvat kaikki ekosysteemiin päästetyt ikävät yhdisteet ja esim. raskasmetallit. Lisäksi kassilohta ruokitaan antibiooteilla, väriaineilla jne...
Ja eläinproteiinin ongelmat ovat kalalla pitkälti samat kuin millä tahansa lihalla/maidolla/munilla. Paljon kasvutekijöitä, jotka lisäävät mm. suolistosyövän riskiä.
Kasvatettu lohi on myrkyllistä.