Keitetty peruna
Jäi eilen pöydälle muutama kuorineen keitetty peruna. Ehtivät olla ainakin tunnin. Pitäiskö ne lämmittää ennen syöntiä? Lämpöä on nyt sisälläkin yli +25... Söisin mielummin kylmänä salaatin joukossa.
Kommentit (5)
Paista pannulla, äkkiä jähtyy ja hyvää sallaattiin.
Kyllä mä voisin ihan hyvin lämmittämättäkin syödä noin tunnin lämpimässä olleen perunan. Joskus on jäänyt lounaalta laittamatta jääkaappiin ylijääneet, ja olen ne sitten joskus myöhään illalla syönyt itse iltapalaksi. Eipä ole mitään vaivoja tullut.
Voit syödä kylmänäkin jos ei tuntia kauempaa ollut.
Potut ei mee vuorokaudessa miksikään. Jos siinä jotain kasvaa niin se on pinnassa ja kuolee kun teet pyttipannua kuten kuuluukin.
Yök en söis. Hiilari kerää bakteereja.