Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä tietää, että sipulisilppu on kuulottunut ja valmista

Vierailija
23.07.2019 |

Ruokaohjeessa neuvottiin kuulottamaan sipulit, ja siis tiedän, että se tarkoittaa sipulien paistamista. Mutta mistä sen tietää, että milloin ne sipulit on valmiita

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun niistä kuultaa läpi.

Vierailija
2/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullottunut. Valmista on, kun sipulit vähän pehmenevät ja muuttuvat läpikuultaviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä ap yritä laittaa ruokaa, jos osaaminen on tuota tasoa.

Vierailija
4/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta kun ovat giukan saaneet väriä ja kiiltävät pehmenneet tietty. Ja kai voilla paras tulos, ei öljyy.

Vierailija
5/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parasta kun ovat giukan saaneet väriä ja kiiltävät pehmenneet tietty. Ja kai voilla paras tulos, ei öljyy.

Mun mielestä päinvastoin. Voi ruskistaa, mutta öljy kuullottaa parhaiten.

Vierailija
6/6 |
23.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipuli on kuulottunut kun se muuttuu läpikuultavaksi (siis keltasipulilla tai salottisipulilla esimerkiksi) ja pehmeäksi. Yleinen virhe on säästellä rasvaa ja pitää pannua liian kuumalla. Tietysti toinen juttu jos halutaan paistaa sipuli vaikka sipulipihville...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi