Kun kalastatte pohjois-norjassa ruijanpallasta
Kommentit (9)
Kalastan sen valmiiksi savustettuna ja fileoituna.
Savupallasta on usein joulupöydässä, kait noin se on parhaimmillaan.
Vaalea liha vai punainen? Rasvaisuus?
Kampelahan on vaaleaksi kalaksi melko rasvaista, joten kovalla tulella nopea kypsennys / savustus.
Aina kuitenkin kala valmistetaan niin, ettei se pääse kuivumaan.
Se, että osaa tehdä sen oikein on kokin silmässä!
Sinccis
Noin suurempia ohjeita ei osaa antaa, mutta rasvaisemmat kalat antaa enemmän anteeksi.
Vierailija kirjoitti:
Vaalea liha vai punainen? Rasvaisuus?
Se on vaaleaa se liha ja rasvaton.
Vierailija kirjoitti:
Kampelahan on vaaleaksi kalaksi melko rasvaista, joten kovalla tulella nopea kypsennys / savustus.
Aina kuitenkin kala valmistetaan niin, ettei se pääse kuivumaan.
Se, että osaa tehdä sen oikein on kokin silmässä!
Sinccis
Noin suurempia ohjeita ei osaa antaa, mutta rasvaisemmat kalat antaa enemmän anteeksi.
Ruijanpallas on kampelakala mutta se ei ole kampela.
Valmistamalla siitä aterian.