Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten alkoholin saisi alkoholittomaksi? Saman maun kuitenkin.

Vierailija
30.06.2019 |

Tekisi mieli alkaa maistella liköörejä ja viskejä mutta en halua humaltua enkä muitakaan alkoholinkäytön haittoja. Joku Limoncello di Capri olisi aivan ihana yöhömpsy mutta ilman sitä alkoholia, miten?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmitä ne ensin lähelle kiehumispistettä, niin alkoholi haihtuu.

Vierailija
2/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lämmitä ne ensin lähelle kiehumispistettä, niin alkoholi haihtuu.

Kuten makukin. Aika vaikea maistua alkoholille ilman alkoholia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos avaat likööripullon ja pistät korkin uudestaan kiinni niin se hapettuu muutamassa päivässä eikä siinä enää ole alkoholia. Ei se tosin enää samalle maistu.

Vierailija
4/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki juo alkoholia vain maun vuoksi. Känni on vain ikävä sivuvaikutus.

Vierailija
5/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et sinä yhdestä pienestä yöhömpsystä mihinkään humallu eikä sillä ole muutenkaan juuri mitään vaikutusta. Tarkoitan nyt sellaista pikkuista 4 cl:n ravintola-annoksen kokoista, eli on noin neljännes tavallisesta kahvikupillisesta. Nauti se hyvin hitaasti, niin saat makua riittävästi pienestä alkoholimäärästä.

Vierailija
6/6 |
30.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada tärpättiä kolmannes ja kaksi kolmannesta vettä.