Miten alkoholin saisi alkoholittomaksi? Saman maun kuitenkin.
Tekisi mieli alkaa maistella liköörejä ja viskejä mutta en halua humaltua enkä muitakaan alkoholinkäytön haittoja. Joku Limoncello di Capri olisi aivan ihana yöhömpsy mutta ilman sitä alkoholia, miten?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Lämmitä ne ensin lähelle kiehumispistettä, niin alkoholi haihtuu.
Kuten makukin. Aika vaikea maistua alkoholille ilman alkoholia.
Jos avaat likööripullon ja pistät korkin uudestaan kiinni niin se hapettuu muutamassa päivässä eikä siinä enää ole alkoholia. Ei se tosin enää samalle maistu.
Kaikki juo alkoholia vain maun vuoksi. Känni on vain ikävä sivuvaikutus.
Et sinä yhdestä pienestä yöhömpsystä mihinkään humallu eikä sillä ole muutenkaan juuri mitään vaikutusta. Tarkoitan nyt sellaista pikkuista 4 cl:n ravintola-annoksen kokoista, eli on noin neljännes tavallisesta kahvikupillisesta. Nauti se hyvin hitaasti, niin saat makua riittävästi pienestä alkoholimäärästä.
Kaada tärpättiä kolmannes ja kaksi kolmannesta vettä.
Lämmitä ne ensin lähelle kiehumispistettä, niin alkoholi haihtuu.