En ymmärrä nykyihmisten korvikeruuan ihannointia
ja aidon ruuan halveksimista. No, jokaisella sukupolvella on ollut aina omat hörhöilynsä.
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
Korvikeruuan?
Mikä siinä on epäselvää?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korvikeruuan?
Mikä siinä on epäselvää?
Suomenkieli ei ole minun 1 kieli. Korvikeruoka on minulle uusi sana.
Missähän porukoissa liikut jos siellä ihaillaan korvikeruokaa?
Siis onko ne jotain äidinmaidon korvikkeesta tehtyjä ruokia?
Vierailija kirjoitti:
Siis onko ne jotain äidinmaidon korvikkeesta tehtyjä ruokia?
Onko äidin maidon korvike ihannoitu korvikeruoka? - En ymmärrä sen parempana pitämistä. Äidinmaitoa parempaa ravintoa tuskin on olemassa.
Eikä esimerkkejä korvikeruuasta?
Ehkä mä niitä käytän, kun ei tiedä mitä tarkoitat.
Tässä on malliesimerkki näistä ruokahullujen avauksista. Passiivisaggressiivisuus kuuluu niihin yleensä olennaisena osana.
Mä tykkään uppopaistaa pieniä kiviä! On suurta herkkua ❤
Käpykeitto kivisattumilla on kyllä aika herkullista.
Viittaatko lihankorvikkeisiin? Eli nyhtöön, härkikseen, soijanakkeihin etc? Minäkin syön mieluummin oikeita kasviksia.
Lihan korvike ja korvikeruoka on kaksi eri asiaa. Ja kyllä ne lihan korvikkeetkin ihan oikeaa ruokaa on vaikka sä et niistä pidäkään.
Vierailija kirjoitti:
Eikä esimerkkejä korvikeruuasta?
Ehkä mä niitä käytän, kun ei tiedä mitä tarkoitat.
Margariinit, kevyttuotteet
Vierailija kirjoitti:
Eikä esimerkkejä korvikeruuasta?
Ehkä mä niitä käytän, kun ei tiedä mitä tarkoitat.
Et siis erota aitoa ruokaa korvikkeesta? Tähän on näköjään päädytty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä esimerkkejä korvikeruuasta?
Ehkä mä niitä käytän, kun ei tiedä mitä tarkoitat.
Margariinit, kevyttuotteet
Miten margariini on korvike? Enemmänkin vaihtoehto. Kevyttuotteet nyt on kaikki suurta k***tusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä esimerkkejä korvikeruuasta?
Ehkä mä niitä käytän, kun ei tiedä mitä tarkoitat.
Et siis erota aitoa ruokaa korvikkeesta? Tähän on näköjään päädytty.
Niin aattelen kuitenkin kokkina työskennellyt yli 20 vuotta. :)
Kyllä mä margariinia olen käyttänyt...
Korvikeruuan?