Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kiertoilmauuni normaaliksi, onko se noi kaksi vaakaviivaa?

Vierailija
18.05.2019 |

kun kiertoilma on kaksi vaakaviivaa ja propeli keskellä

Liian kuuma kiertoilmalla ja en vielä tähän päivään mennessä ole sitä osannut laittaa tarpeeksi viimeämmäksi. Nyt sokerikakku menossa uuniin

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Viivat kuvaa vastuksia ylhäällä ja alhaalla.

Vierailija
2/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks sinun on pakko paistaa kiertoilmalla, valitse ihan tavallinen ja lämö 175-200 ,aika 40-50 min. Yksinkertaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kaksi viivaa on normaali, ei kiertoilma.

Vierailija
4/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tyhmä, mutta tarkoittaaako hieno termi "kiertoilmauuni" yksinkertaisesti sitä, että siellä uunin seinässä on joku propelli pyörimässä?

Vierailija
5/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa uunin symbolit.

Vierailija
6/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen tyhmä, mutta tarkoittaaako hieno termi "kiertoilmauuni" yksinkertaisesti sitä, että siellä uunin seinässä on joku propelli pyörimässä?

Juurikin sitä, ropeli kierrättää ilmaa uunissa jolloin lämpö leviää kuumilta vastuspinnoilta tehokkaammin ja tasaisemmin lämmitettävään ruokaan. Usein myös ropelin yhteydessä on oma vastus lisäämässä lämmitystehoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tajua tätä uunia kun 30 asteen vähennys lämpötilassa ja silti kaikki aina palaa tai kypsyy liian nopeasti. Taitaa lähteä uuni vaihtoon.

Kokeillaan nyt ilman kiertoilmaa, kysyin varmistaakseni, koska viimeksi ei taas kypsynyt kunnolla kun laitoin nuo pelkät poikkiviivat.

Vierailija
8/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tajua tätä uunia kun 30 asteen vähennys lämpötilassa ja silti kaikki aina palaa tai kypsyy liian nopeasti. Taitaa lähteä uuni vaihtoon.

Kokeillaan nyt ilman kiertoilmaa, kysyin varmistaakseni, koska viimeksi ei taas kypsynyt kunnolla kun laitoin nuo pelkät poikkiviivat.

No se on juuri kiertoilman idea että sellaiset ruoat jotka kestävät sen saa lämmitettyä paljon eikiertoilmaa nopeammin.

Jos tekee jotain ruokaa joka pitää lämmittää hitaasti ja varoen niin kiertoilma luonnollisesti pois päällä ja käytetään uunia "tavallisella" tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
18.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen tyhmä, mutta tarkoittaaako hieno termi "kiertoilmauuni" yksinkertaisesti sitä, että siellä uunin seinässä on joku propelli pyörimässä?

Juurikin sitä, ropeli kierrättää ilmaa uunissa jolloin lämpö leviää kuumilta vastuspinnoilta tehokkaammin ja tasaisemmin lämmitettävään ruokaan. Usein myös ropelin yhteydessä on oma vastus lisäämässä lämmitystehoa.

Siinä on mainosmiehet olleet vauhdissa. Laitetaan tällainen viiden euron tuuletin tänne seinään, keksitään hieno nimi ja nostetaan hintaa parilla sadalla!