Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin kaikkeen käytät maustettuja ranskankermoja (creme bonjour)?

Vierailija
23.04.2019 |

Ja mitä makuja?

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön oikeaa puhdasta ruokaa.

Vierailija
2/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään. Itse tykkään enemmän smetanasta, jonka maustan itse kulloisenkin tarpeen mukaan.

Vierailija
4/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös creme bonjour ole jotain tuorejuuston tapaista, eli ehkä korkeintaan johonkin leivän tai näkkärin päälle?

Vierailija
5/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.

Vierailija
6/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikös creme bonjour ole jotain tuorejuuston tapaista, eli ehkä korkeintaan johonkin leivän tai näkkärin päälle?

Tekee myös ranskankermoja. Creme fraiche creme bonjour.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.

On niillä valikoimassa ranskankermaakin.

Vierailija
8/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.

https://www.cremebonjour.fi/tuotekategoria/cuisine-fraiche/ itse olet hupsu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakoissa.

Vierailija
10/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piti oikein googlata mitä tuo on mutta juu olen tosiaan sitä nähtävästi joskus käyttänyt. Uuniperunoiden täyteen pohjaksi sopivat hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.

Vierailija
12/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt noista kalatahnoja, eli lisännyt sekaan kylmäsavulohta tai tonnikalaa. Hyvin maistunut niin perheelle kuin vieraillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

-kastikkeisiin (esim.jauhelihakastikkeeseen, broilerikastikkeeseen)

-laatikoihin

-piirakoihin

-joskus keittoihin

Vierailija
14/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus jälkiuunileivän päälle ruohosipulimakua, joskus sienimuhennokseen myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.

Koetko olevasi nyt tämän vastauksesi naputeltuasi paljonkin "rahvasta" korkeammalla? Jos et käytä ko.tuotteita, ei vastauksellasi ole tähän ketjuun mitään arvoa.

Vierailija
16/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.

Vierailija
17/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.

Ap ei edelleenkään puhu tuorejuustosta vaan creme fraiche creme bonjour -tuotteista.

Vierailija
18/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.

Esim. Pippuri- maussa on lisättynä tavalliseen ranskankermaan ainoastaan erilaisia pippureita. Miten siis itse tekemällä tulee merkittävästi parempaa? Tuoteselosteet maustamattomaan ja maustettuun tuotteeseen löytyy creme bonjour sivulta, jos lähdettä kaipaat.

Vierailija
19/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luepa rasian kyljestä tuotteen koostumus ja ravintoarvot.

Vieläkö joku pitää tuota moskaa syötävänä?

Vierailija
20/21 |
23.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.

Ao ei edelleenkään puhu tuorejuustosta vaan creme fraiche creme bonjour -tuotteista, mitkä on ranskankermaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kaksi