Mihin kaikkeen käytät maustettuja ranskankermoja (creme bonjour)?
Kommentit (21)
En mihinkään. Itse tykkään enemmän smetanasta, jonka maustan itse kulloisenkin tarpeen mukaan.
Eikös creme bonjour ole jotain tuorejuuston tapaista, eli ehkä korkeintaan johonkin leivän tai näkkärin päälle?
Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.
Vierailija kirjoitti:
Eikös creme bonjour ole jotain tuorejuuston tapaista, eli ehkä korkeintaan johonkin leivän tai näkkärin päälle?
Tekee myös ranskankermoja. Creme fraiche creme bonjour.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.
On niillä valikoimassa ranskankermaakin.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on tuorejuustoa, ei mitään maustettua ranskankermaa. Hupsu.
https://www.cremebonjour.fi/tuotekategoria/cuisine-fraiche/ itse olet hupsu
Piti oikein googlata mitä tuo on mutta juu olen tosiaan sitä nähtävästi joskus käyttänyt. Uuniperunoiden täyteen pohjaksi sopivat hyvin.
En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.
Olen tehnyt noista kalatahnoja, eli lisännyt sekaan kylmäsavulohta tai tonnikalaa. Hyvin maistunut niin perheelle kuin vieraillekin.
-kastikkeisiin (esim.jauhelihakastikkeeseen, broilerikastikkeeseen)
-laatikoihin
-piirakoihin
-joskus keittoihin
Joskus jälkiuunileivän päälle ruohosipulimakua, joskus sienimuhennokseen myös.
Vierailija kirjoitti:
En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.
Koetko olevasi nyt tämän vastauksesi naputeltuasi paljonkin "rahvasta" korkeammalla? Jos et käytä ko.tuotteita, ei vastauksellasi ole tähän ketjuun mitään arvoa.
Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.
Ap ei edelleenkään puhu tuorejuustosta vaan creme fraiche creme bonjour -tuotteista.
Vierailija kirjoitti:
En mihinkään. Käytän ruuanlaittoon vain maustamattomia maitotuotteita. Parempaa tulee, kun maustaa ihan itse ja taitaa tulla halvemmaksikin. Uusavuttomien tuotteita.
Esim. Pippuri- maussa on lisättynä tavalliseen ranskankermaan ainoastaan erilaisia pippureita. Miten siis itse tekemällä tulee merkittävästi parempaa? Tuoteselosteet maustamattomaan ja maustettuun tuotteeseen löytyy creme bonjour sivulta, jos lähdettä kaipaat.
Luepa rasian kyljestä tuotteen koostumus ja ravintoarvot.
Vieläkö joku pitää tuota moskaa syötävänä?
Vierailija kirjoitti:
Kalakastikkeeseen. Paistetaan kylmäsavulohisiivuja ja sipulisilppua, kaadetaan sekaan kermaa, sitten puoli purkkia savulohituorejuustoa ja katkaraputuorejuustoa (pitäisi olla oikeita katkarapuja mutta en tykkää niistä). Syödään pastan kera. Se on semmoista pikaruokaa.
Ao ei edelleenkään puhu tuorejuustosta vaan creme fraiche creme bonjour -tuotteista, mitkä on ranskankermaa.
Syön oikeaa puhdasta ruokaa.